Verhuur faciliteiten en personeel

Met Maitre Deux Catering kunt u uw evenement stijlvol aankleden met party-tent(en), sfeervol licht en geluid. Voor uw bruiloft verzorgen wij desgewenst de volledige aankleding van binnen- en buitenruimtes. En komt u handen te kort in de bediening of bereiding van BBQ en buffet, dan verhuren wij gekwalificeerd personeel tegen aantrekkelijek tarieven. Alles om uw gasten culinair te verwennen in een prettige sfeer en ambiance. 

Verhuur

Wij verhuren servies, divers glaswerk en bestek tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt het na gebruik vies retour doen. U hoeft dus niet de vuile vaat af te wassen, dat doen wij! Het kan al vanaf € 0,25 per stuk. Vraag naar de mogelijkheden.

Meubilair

Wij verhuren divers meubilair zodat uw gasten prettig kunnen zitten en genieten. Van statafel, buffettafel, stoelen tot bijvoorbeeld een biertafel. 

BBQ

Bij afname van ons BBQ buffet is het gebruik van een BBQ inbegrepen. U betaald slechts voor het gebruikte gas. Met de gasfles kunt u ongeveer 2,5 uur barbecuen en dat kost € 20,00 per gasfles. En maakt u zelf de BBQ schoon, dan betaald u geen schoonmaakkosten van €17,50 aan schoonmaakkosten.

Partytent verhuur

In ons kikkerland wil het weer nog wel eens een onzekere factor zijn en dan zijn partytenten van Maitre Deux een prima oplossing. Voor een gemiddeld feest of evenement volstaan de gebruikelijke afmetingen van 3 x 4,5 of 3 x 3. Wilt u een sfeervolle invulling van uw feest, dan verzorgen wij ook sjieke tenten van ieder gewenst formaat. Vanaf 120 verzorgen wij een partytent bij u op locatie inclusief op- en afbouw.

Kok of bediening op locatie

Wij verhuren vakbekwaam personeel voor bediening en kok op locatie.

Kok of partymanager: 42.50 per uur. 
Bediening of bar medewerker: 37.50 per uur. 

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.