Thema catering

Mosselparty

Luidt het mosselseizoen in! Vanaf 20 mei worden de eerste mosselen verwacht. Wilt u een echt mosselfeest organiseren, zet vast uw party vast!

Basis mosselbuffet

  • Mosselen klassiek bereid
  • Mosselen gekookt in Italiaanse witte wijn en kruiden
  • Luxe aardappelsalade of op locatie verse Belgische friet
  • Diverse sausen; cocktailsaus, mayonaise, remoulade saus, bearnaise saus
  • Mini breekbroodjes met huisgemaakte kruidenboter en toverkaas

19.50 per persoon

Luxe mosselbuffet

  • Keuze uit 3 warme mossel bereidingen. Bijvoorbeeld: gebakken mosselen, mosselen met pittige Thaise kruiden, mosselsate, mosselen met room paprika en cayennepeper, etc.
  • Een huisgemaakte salade van feta, peulen en basilicum uit de tuin.
  • Rosevalaardappelsalade met dillemayonaise en gerookte kip.
  • Krabsalade gemengd met pasta, stukjes asperge en een honingmosterd dressing.
  • Diverse sausen; cocktailsaus, mayonaise, remoulade saus, bearnaise saus
  • Naanbrood en luxe stokbroden met huisgemaakte kruidenboter en toverkaas.

25.50 per persoon

Vanaf 25 personen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Haringkar

Een originele haringkar, waarbij de haring ter plaatse wordt bereid en schoongemaakt.Haringkar

Per persoon 12.50 (minimaal 25 personen)

  • Een verse haring 
  • Gehakte uitjes en augurkblokjes
  • Mini broodje met makreelfilet
  • Garnalencoctail

Inclusief haringkar met personeel achter de kraam.

 

Asperge arrangement

 

Het seizoen komt er weer aan. De tweede donderdag van april is volgens de traditie de opening van het nieuwe aspergeseizoen. En duurt voort tot 24 juni.

Heeft u een leuke aangelegenheid om het aspergeseizoen mee te vieren? Wij laten zien dat asperges er in allerlei soorten en maten zijn. Hieronder een tweetal buffetten:

Basis Aspergebuffet

  • AspergesVlaams
  • Ambachtelijke beenham
  • Vers gekookte kriel
  • Hollandaisesaus

16.50 per persoon

Luxe Aspergebuffet
Dit luxe aspergebuffet laat zien dat asperges goed gecombineerd kunnen worden met vis, vlees maar ook vegetarisch lekker zijn!

  • Asperge gekookt met beenham en een zoete mosterd saus.
  • Asperge gegrild met varkenshaas medaillons en een Zwitserse kaassaus.
  • Asperge gekookt met gebakken zalm, gekookt ei en Hollandaise saus.
  • Vegetarische asperges gestoofd in roomboter op een bedje van spinazie.
  • Krieltjes gestoofd in roomboter met verse peterselie.
  • Aardappelpuree met verse tuinkruiden.
  • Salade met veldsla, groene asperge, gekookte biologische eieren, gerookte zalm, tomaat en komkommer. Met een zachte huisgemaakte tuinkruiden yoghurt dressing.
  • Ijsbergsla met een mix van rucola, gebakken oesterzwammen en gebakken asperges, pijnboompitjes en uitgebakken spek. Met een heerlijke huisgemaakte pesto dressing.

26.50 per persoon

 

Meer informatie: neem contact op voor de mogelijkheden.