Stel zelf je eigen burger samen

Hoe leuk is het dat uw gasten interactief kunnen zijn op uw gelegenheid. Een mooie belevenis om zelf je eigen burger samen te stellen!

Dat hamburgers de status van fastfood hebben is inmiddels wel achterhaald. Ze zijn uitgegroeid tot prachtige klassiekers en worden opgewaardeerd met hamburgers en ingredieten van top kwaliteit. Het is een groeiende trend die een verrassende smaak beleving bij uw gasten achterlaat!

Op de Black Bastard bereiden wij verse burgers, black angus of pullet pork. Maar u heeft bijvoorbeeld ook keuze uit een bio burger of een vegetarische burger gemaakt van soja en quinoa met heerlijk zachte kruiden. Of denkt u eens aan mini burgers, wat meer is afgestemd op een borrel.

Uw gasten kunnen vervolgens zelf hun burger afmaken!
Verschillende groenten garnituren, zoals zongedroogde tomaatjes, rode of witte uien, Mesclun sla of gesneden ijsbergsla.
Kaas hoort ook bij de burger! Klassiek de Cheddar kaasplakken, buffelmozzarella of toch voor de bewuste geitenkaas en oude kaas?
Een lekkere topping, zoals Amsterdamse augurkenplakjes, tortilla chips of tomaten chutney.
En natuurlijk maakt de saus het af! Huisgemaakte hamburgersaus, grove mosterd, bbq saus of gewoon lekker mayonaise en ketjup behoort tot de mogelijkheden!

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hamburger Broodje