Asperge arrangement

Het seizoen komt er weer aan. De tweede donderdag van april is volgens de traditie de opening van het nieuwe aspergeseizoen van 2016. En duurt voort tot 24 juni.

Heeft u een leuke aangelegenheid om het aspergeseizoen mee te vieren? Wij laten zien dat asperges er in allerlei soorten en maten zijn. Hieronder een tweetal buffetten:

Basis Aspergebuffet

  • AspergesVlaams
  • Ambachtelijke beenham
  • Vers gekookte kriel
  • Hollandaisesaus

€ 16,50 per persoon

Luxe Aspergebuffet
Dit luxe aspergebuffet laat zien dat asperges goed gecombineerd kunnen worden met vis, vlees maar ook vegetarisch lekker zijn!

  • Asperge gekookt met beenham en een zoete mosterd saus.
  • Asperge gegrild met varkenshaas medaillons en een Zwitserse kaassaus.
  • Asperge gekookt met gebakken zalm, gekookt ei en Hollandaise saus.
  • Vegetarische asperges gestoofd in roomboter op een bedje van spinazie.
  • Krieltjes gestoofd in roomboter met verse peterselie.
  • Aardappelpuree met verse tuinkruiden.
  • Salade met veldsla, groene asperge, gekookte biologische eieren, gerookte zalm, tomaat en komkommer. Met een zachte huisgemaakte tuinkruiden yoghurt dressing.
  • Ijsbergsla met een mix van rucola, gebakken oesterzwammen en gebakken asperges, pijnboompitjes en uitgebakken spek. Met een heerlijke huisgemaakte pesto dressing.

€ 26,50 per persoon

 

Meer informatie: neem contact op voor de mogelijkheden.