Recepties & Hapjes

Voor ondernemers is catering een interessant instrument in het binden met hun klanten en medewerkers. Denk eens aan wat een bedrijfsfeest zal doen voor uw medewerkers. Maar ook voor marketingactiviteiten als een klantendag, een open huis, een beurs of een productlancering. Maitre Deux Catering maakt dat u zult slagen in uw doelstelling en opzet. • Catering is uw visitekaartje

  Met uitstekende zorg en gastvrijheid geeft u een vistiekaartje af. Het zegt alles over u en uw onderneming en natuurlijk hoe u uw gasten waardeert. Wij geven met onze betrokkenheid en bevlogenheid dat extra dat voor uw imago het verschil maakt. Bovendien werken we met de beste producten, kiezen we voor een passende presentatie en realiseren een stijlvolle aankleding. U kunt dus alle aandacht besteden aan uw gasten.

  Volgens uw wensen

  Catering voor ondernemers is maatwerk. Wij luisteren daarom naar uw wensen en denken met u mee. Onze inzet staat in het teken van u en de verwachtingen van gasten, relaties en of werknemers. Wij dragen graag bij aan uw succes! 

  Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

   

  "Maître Deux heeft de catering verzorgd voor de FD Gazellen Award die plaatsvond bij Divitel en zij hebben dit naar volle tevredenheid gedaan. Ze denken goed mee, zijn zeer flexibel, verlenen uitstekende service en de kwaliteit is hoog. 
  Alle afspraken werden goed nagekomen en het geheel was professioneel verzorgd. Bedankt hiervoor!" 
  Divitel Apeldoorn

   

  Let op: alle genoemde prijzen zijn  exclusief 9% btw op food en drank laag en 21% btw op personeel, verhuur, drank hoog en bezorging.