Over ons

Wij koken met passie en bevlogenheid. In onze professionele keuken voert topkwaliteit dan ook de boventoon. Maitre Deux Catering staat voor zorg en aandacht. Wij leggen u en uw gasten graag in de watten en maken van iedere gelegenheid iets bijzonders. Wij verrassen u graag met onze ideeën en culinaire kunsten.

Stijl die bij u past

Catering in stijl, dat is waar we voor gaan. Het gaat immers om u en wat uw gasten belangrijk vinden. Viert u een verjaardag, dan zorgen wij voor passende hapjes en buffet. Viert u feest met de voetbalclub, dan zorgen wij voor een gezellige BBQ waar iedereen zich kan uitleven. Of wilt u gasten verrassen met iets bijzonders, dan leveren wij een walking diner met bediening. Het maakt ons niet uit wat de aanleiding is, wij zorgen dat het slaagt voor iedereen.

Catering met vele mogelijkheden

Of het nu gaat om een mooi buffet, een walking dinner, een heerlijke proeverij of een fantastische thema-avond. Het kan allemaal. Kijk maar eens in het menu aan de rechterkant voor de vele mogelijkheden. En mocht u onverhoopt niet direct iets voor u vinden, neem dan direct contact met ons op. Dan geven wij u graag meer informatie over catering op maat.

Let op: alle genoemde prijzen zijn  exclusief 6% btw op food en drank laag en 21% btw op personeel, verhuur, drank hoog en bezorging.

 

Maitre Deux betekent de twee chefs in het Frans, een naam die ons team goed weergeeft. Wij staan namelijk voor passie voor koken in combinatie met service en gastvrijheid. Twee essentiële elementen die uw feest of event tot een succes maakt. Onze drijfveer is om van elke gelegenheid een bijzondere belevenis te maken. Daar worden wij heel blij van en geeft ons voldoening. En dat ervaart u!

Kwaliteit uit ons hart

Wij geloven in onze producten die samengesteld zijn uit pure en verse ingrediënten van geselecteerde leveranciers. We werken samen met de keurslager, visspecialist en de poelier. Niet gewoon goed, maar echt goed is onze overtuiging. Een bewezen kwaliteit, dat heet ambacht.

De mensen van Maitre Deux

Sjon de Vries (de chef): Alles uit het leven halen wat binnen mijn mogelijkheden ligt is mijn motto. Ik sta voor de zaak en ga voor vertrouwen door een bewezen kwaliteit. Ik ben een doener, zowel in de keuken als de krachtige ondernemer in mij. We staan voor integriteit, we doen wat logisch is en gaan voor resultaat!

Sanne de Vries (hospitality): Mensen een goed gevoel geven is mijn missie. En dat kan prachtig in dit vakgebied waar ik echt contact heb met mensen! Ik breng graag een persoonlijke en vrolijke noot. Oog voor detail vind ik heel belangrijk. Want juist de aandacht maakt het leven mooi.

Natuurlijk kunnen we niet alles samen aan. Wij hebben het geluk om te mogen werken met professionele koks en bediening op de (feest)momenten wanneer u die nodig heeft. We hebben ervaring met partijen vanaf 20 personen tot aan > 10.000 op evenementen.

Professionele keuken

Onze keuken is van dermate hoog niveau qua apparatuur en materiaalgebruik, dat menig restaurant jaloers kan zijn. Niet voor niets is dit dan ook onze grote trots. Wij werken volgens de HACCP normeringen en hebben hygiëne hoog in het vaandel staan. 

Wilt u in onze keuken komen kijken? U bent van harte welkom! Maak dan wel even een afspraak zodat wij u met aandacht kunnen ontvangen.

Leveraniers

 


Totaal Organisatie
Fish N Food
Keurslager
Maassen Banket
Leverancier 1
Leverancier 2
Leveancier 3
Slager De Groene Weg
Levernaicer 4
Veluwse Schavuyt

Veluwse Schavuyt

Prev Next