Broodjes assortiment

Bij ons kunt u makkelijk en snel een broodjesassortiment bestellen.

Broodjesmix basis beleg 2,50 per stuk
Broodjesmix gemengd beleg  2,75 per stuk
Broodjesmix luxe beleg  3,00 per stuk

Basis beleg is bijvoorbeeld jonge kaas, ham, rauwe ham, cervelaat, gekookt ei, mozzarella met tomaat, roomkaas met bieslook.
Luxe beleg is bijvoorbeeld tonijnsalade, brie, oude kaas, gerookte kipfilet, filet american, eiersalade, gezond, kipkerrie salade, gegrilde groenten.

We gebruiken verschillende broodjes; bijvoorbeeld een waldkorn bolletje, petit pains (pistolet), donker bruine boerenbol, rustiek bol bruin.
Standaard gebruiken wij harde broodjes. Deze worden op de dag van levering vers gebakken. Op verzoek kunnen wij ook zachte bollen aan de broodjesmix toevoegen. 
De broodjes worden standaard in cateringdozen aangeleverd. Wilt u een wat luxere presentatie van uw lunch, bijvoorbeeld op mooie schalen? Neem dan even contact op voor de moglijkheden. 

Breidt uw lunch uit met bijvoorbeeld soep, fruit, warme snacks of dranken. Of ga voor een reeds samengesteld (vergader)arrangement.

Bezorging is  5,00 binnen Apeldoorn. De prijzen zijn excl. btw.
Om uw lunch goed te verzorgen vragen wij u om minstens 1 werkdag van tevoren (of gelijk zodra u weet wanneer uw lunch gepland staat) uw lunch door te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid om verse ingredienten in te kopen en de bezorging in te plannen op de dag van levering!