Lunch

Bestel voor op het werk broodjes voor de vergaderlunch. Geeft u een verjaardag, reunie of familiebijeenkomst in de middag? Wij bezorgen bij u op locatie.
Bestel gemakkelijk een broodjesassortiment of ga voor een van tevoren samengesteld arrangement. Ook kunt u bij ons terecht voor ontbijt, een lunch- en brunchbuffet (vraag naar de mogelijkheden).

Vergaderlunches

Wrap lunch - vanaf 10 personen - 10,90 p.p. 
1/3 wrap met gegrilde kip, kerriesaus, diverse groenten - 1/3 wrap met gerookte zalm, roomkaas, wakame, frisse sla en ei - 1/3 wrap met gegrilde groenten - Verse jus d'orange - Vers gesneden fruit bakje

Luxe lunch - vanaf 4 personen - 8.85 p.p.
Twee harde broodjes met luxe beleg - Handfruit - Verse jus ‘d orange

'Maitre Deux lunch'  - vanaf 4 personen - va 8.60 p.p.
Variatielunch arrangement - 8.60 p.p.
Per persoon ontvang je heerlijk belegde broodjes met aanvulling van verrassende items. Zoals spiesjes mozzarella en tomaat, mini muffins, vers fruit, wrapjes, koffiebroodjes, etc. Elke keer weer iets anders en in een andere samenstelling.
Variatielunch met warme snack - 11.95 p.p.
Zoals hierboven omschreven, met een warme snack van de dag. Dat kan variëren van soep tot saucijzenbroodje of van kipsaté tot mini gehaktballetjes. 

Basis lunch - vanaf 4 personen - 6.75 p.p.
1 zachte bol met basis beleg - 1 petit pain (pistolet) met basis beleg - Handfruit - Biologische melk

Gezonde lunch - vanaf 3 personen - 9.90 p.p. 
Hard bruin broodje met gegrilde groenten - Mini salade - Vers fruit bakje - Verse groente smoothie

Mini broodjes assortiment  va. 4 pers. - 8.85 p.p. 
Mini bolletje met gerookte zalm, met garnituur van ui, kappertjes en sla - Mini bolletje met ananasroomkaas, parmaham en komkommer - Mini bolletje met groene pesto en vers gerookte kipfilet - Mini sandwich van tramezzini brood met eisalade, komkommer en verse eieren - Mini muffin chocolade

Meer lunch:  • Bestellen

    Om uw lunch goed te verzorgen vragen wij u om minstens 1 werkdagen van tevoren (of gelijk zodra u weet wanneer uw lunch gepland staat) uw lunch door te geven. Dit geeft ons de mogelijkheid om verse ingrediënten in te kopen en de bezorging in te plannen op de dag van levering! 
    Neem contact op.


  • Klant ervaringen

    "Op 20 febr. heeft Maitre Deux de catering verzorgt tijdens mijn verjaardag. Een lunchbuffet.  Voortreffelijk gedaan, mijn gasten waren ook zeer tevreden, het eten was keurig verzorgd en lekker. De bediening was ook goed geregeld. Ik wil Maitre Deux aanbevelen bij al mijn vrienden en kennissen."
    Mevrouw Kerkhof