Gastenboek

Hieronder vind u reacties van onze klanten. Wilt u ook een reactie achter laten? Vul dan het formulier hiernaast in.

Lees hieronder de berichten van onze klanten.

Wij gebruiken de door ons gevraagde gegevens uitsluitend voor een reactie op je bericht.
of   Annuleren

Berichten

 • Rob Jansen (1) zei op woensdag 8 mei 2019 15:18:33

  Onze afdeling is van Apeldoorn naar Nunspeet verhuisd. Voor onze teambijeenkomst wilden we graag de catering weer door Sanne en Sjon laten doen. Geen enkel probleem. Er is weer voor een heerlijk buffet gezorgd. Het was super voor elkaar! We kunnen niet wachten tot onze zomerbbq!!!
 • Rob & Ira Nijhof zei op maandag 22 april 2019 12:56:12

  alleen vanwege de pakkende naam op de busjes was de naam me bijgebleven. toen we op zoek gingen naar een catering kwamen we alleen daarom bij Maitre Deux terecht, gelukkig maar.
  wij zijn zeer tevreden over alles. Van communicatie tot een snelle en duidelijke offerte, precies op tijd afleveren door twee erg vriendelijke mannen die alles voor ons klaar hebben gezet.Kwaliteit van het eten zeer lekker en na het eten alles gewoon zonder afwassen weer klaar zetten zodat ze het weer op komen halen. Prijs-kwaliteit verhouding klopt precies, we hebben echt waar voor ons geld gekregen! wat ons betreft een echte aanrader, wij weten jullie te vinden bij een volgende gelegenheid!
 • Coby en Harry van Buuren zei op vrijdag 5 april 2019 18:39:28

  Op zondag 31 maart 2019 hebben wij een hartstikke leuk feestje gehad voor ongeveer 60 personen. De catering laten verzorgen door Maitre Deux. Iedereen was er zeer over te spreken, heerlijk gegeten en er was voldoende, alles was perfect qua timing geregeld. Met vriendelijke groet Coby en Harry
 • Rianne Bisschop zei op maandag 3 september 2018 17:57:16

  Gisteren mijn vijftigste verjaardag gevierd met een mediterraans buffet van Maitre Deux. Het was prima verzorgd, heerlijk eten! Van alle gasten positieve reacties gehad. Voor herhaling vatbaar.
 • Tonny Eerland DGA WegenAdviesBureau BV zei op dinsdag 10 juli 2018 10:02:34

  Dank jullie wel voor een fantastische workshop.
  Alle medewerkers van WegenAdviesBureau BV hebben heel veel plezier gehad en zijn, met dank aan de inspirerende begeleiding, enthousiaste BBQ-ers geworden die zeker de recepten thuis gaan maken!!!
  Heel gaaf is het dat jullie de recepten geven en zulke leuke foto's hebben gemaakt!
  We komen zeker nog een keer genieten van een workshop in jullie mooie locatie!


 • Renet van WKZ BV zei op woensdag 28 februari 2018 11:38:26

  Ondanks de kou was het arrangement Pimp je Burger heerlijk en goed verzorgd. Top geregeld!
 • Mulder zei op dinsdag 27 februari 2018 09:55:53

  Het Vlaamse-buffet was echt heel goed verzorgt, mooi opgemaakt en erg lekker. Ook het dessert buffet was verassend. De persoonlijke touch (door de handgeschreven kaartjes bij de gerechten en een lief woordje voor de gastvrouw) maakten het af. Deze mensen hebben echt hart voor hun vak!
 • Divitel (2) zei op maandag 6 november 2017 13:46:12

  Maître Deux heeft de catering verzorgd voor een customer event. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Sanne en John denken goed mee, het eten was prima verzorgd en ze verlenen uitstekende service. Alles was tot in de puntjes verzorgd en van zeer goede kwaliteit. Wederom bedankt!
 • Hans van Telgen zei op maandag 19 juni 2017 10:13:02

  Maitre Deux is een aanrader voor wie een walking dinner met live cooking overweegt. Vanaf het eerste contact merk je gelijk dat Sjon en Sanne de Vries niets aan het toeval zullen overlaten. Daardoor konden wij optimaal genieten van het feest. Maitre Deux heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt.
 • Martijn Cober Decathlon Apeldoorn zei op vrijdag 28 april 2017 15:32:32

  Voor de productopleidingen die al onze medewerkers (+100) krijgen voor de buitensport-afdelingen van alle Nederlandese vestigingen hebben wij een zeer geslaagd beroep gedaan op de diversiteit van Maitre Deux.

  Gedurende een gehele week zijn de lunches, de BBQ's en de "Pimp-your-burger" maaltijden op diverse locaties verzorgd door Sanne en John.
  We hebben, ondanks de wat lagere temperaturen, alle deelnemers kunnen laten genieten van energiegevende broodjes, verwarmende en volledige BBQ's en bij het einde van de opleidingen iedereen met een volle buik naar huis kunnen laten gaan, na een bezoek aan de Foodtruck. De laatste indruk blijft hangen en dit was smakelijke, originele en populaire manier om de magen lekker te vullen.

  Volgend jaar zeker weer!

 • Timing - Carla Boddé zei op maandag 6 maart 2017 18:41:58

  Maitre Deux heeft de catering voor ons verzorgd voor een middagbijeenkomst op 15 februari jl. Het was goed georganiseerd, er werd meegedacht, alles was tot in de puntjes verzorgd en van zeer goede kwaliteit. Een aanrader!
 • Désirée Bresters zei op zaterdag 31 december 2016 12:00:47

  Het walking dinner voor mijn 50e verjaardag op 17 december was perfect! Heerlijk eten, goed verzorgd en vriendelijke (en goede!) koks en bediening. Jullie hebben volledig waargemaakt wat jullie in het gesprek vooraf hebben beloofd. Bedankt!
 • Neone Nederland zei op donderdag 29 december 2016 22:11:20

  Voor onze Kerstborrel in de week voor Kerst, hebben wij gebruik gemaakt van prachtig opgemaakte, mooi uitziende, en superlekker smakende hapjes van Maitre Deux Catering. Na een bezoekje op het industrieterrein en een fijn gesprekje met Sanne, heel snel een goede offerte gekregen, met een perfecte uitvoering tot gevolg. Kan deze twee enthousiaste mensen van harte aanbevelen.

 • Henk Wildeboer zei op vrijdag 23 december 2016 13:33:30

  Op zaterdag 17 dec. jl hadden we een feestje waarbij ons diner (een heerlijk stampotten buffet) werd verzorgd door Maitre Deux. Alles is uitstekend verlopen; zowel het contact vooraf als op de dag zelf en natuurlijk het eten; dat was van een super kwaliteit. En wat heel prettig was, was dat de afwas gewoon meegegeven kon worden :-)
  Dank Maitre Deux, bij het volgende feestje melden we ons weer :-)
 • Rob Jansen zei op vrijdag 16 december 2016 15:49:04

  Hoe organiseer je voor 45 mensen een "Back to the roots of Christmas" midden in het bos? Maitre Deux catering heeft ons hier fantastisch bij geholpen. Sanne had leuke ideeën, ..goed meegedacht, niets was teveel. Een heerlijk winterbuffet met wild gerechten er bij. Vlees van de Black Bastard, bereid door een zeer enthousiaste kok.
  45 collega's gingen naar huis met een echt kerstgevoel. Sjon en Sanne, bedankt....
 • Kees de Haan zei op woensdag 9 november 2016 10:15:39

  Op zaterdag 15 oktober heb ik mijn 50ste verjaardag gevierd in onze eigen achtertuin.
  Bij het eerste gesprek was er al gelijk een goed en enthousiast gevoel aan beide kanten. De keuze is gevallen op de geweldige Bastard BBQ!!
  Wat een genot om te zien hoeveel Sjon en Sanne genieten van hun vak, en wat hebben mogen genieten van overheerlijke gerookte zalm, lamsrack en entrecote van The Bastard met daarnaast heerlijke broodjes en salades.
  Ook van de gasten niets anders dan complimenten over het eten, maar ook hoe mooi het is te zien hoe de koks stonden te BBQen op The Bastard.
  Echt een aanrader om eens wat anders te doen met een bijzondere gelegen. Tip-top allemaal
  Dank om op deze manier mij verjaardag te mogen vieren!
 • Hetty & Ferry Stolvoort zei op donderdag 13 oktober 2016 16:06:18

  Op 1 oktober 2016 vierden wij onze 40-jarige bruiloft. Een week voor onze vakantie in september hebben wij gesproken met Sanne van Maitre Deux over het eten dat wij onze gasten wilden aanbieden. In die week kregen wij een passende offerte en met een gerust gemoed konden wij op vakantie.
  Na onze vakantie nog wat praktische zaken afgestemd en ook dat liep allemaal prima.
  Op de dag van ons feestje waren Sanne en Sjon volgens afspraak op tijd met het eten. We hadden een warm en koud buffet met vis- en vleesgerechten. Het was duidelijk dat onze gasten genoten van het eten, wij hebben geen andere opmerkingen gehoord dan dat zij het eten erg geslaagd vonden. Wij zelf waren ook erg tevreden over het eten en de service. Het was al met al een geslaagd etentje.
 • Hanneke zei op zondag 28 augustus 2016 22:14:11

  Op zaterdag 20 augustus vierde ik mijn 60e verjaardag en Maitre Deux verzorgde een heerlijk Hollands buffet exclusief. Alles was tot in de puntjes geregeld. Zelfs de afwas hoefden we niet te doen. We hebben heerlijk gegeten. Bedankt Maître Deux!
 • Divitel (1) zei op vrijdag 1 juli 2016 14:13:35

  Maître Deux Catering heeft bij ons een barbecue verzorgd voor het gehele personeel. Zoals altijd prima service en de kwaliteit is uitstekend. Alles werd netjes op tijd geleverd, klaargezet en de volgende ochtend weer opgehaald. We hebben een gezellige avond gehad, mede doordat alles goed was geregeld door Maître Deux!
 • Mevrouw Goedhart zei op dinsdag 14 juni 2016 14:07:34

  We hebben de 90e verjaardag van onze moeder gevierd afgelopen zaterdag. Het petit-fourtje bij de koffie met foto van de jarige;) en daarna de lunch met soep vooraf, biologische kaas- en vleeswaren en heerlijke broodjes, diverse salades werd prima verzorgd en was lekker. Alles op tijd en op een prettige manier aangeleverd. Ook verliep vooraf de communicatie op een erg prettige manier. Dus we zullen graag reclame maken voor Maitre Deux.
 • Hilly van der Veen-Doorlag zei op zondag 29 mei 2016 12:14:47

  We hebben op zondag 22 mei ons 40 jarig huwelijksfeest gevierd.
  We hebben daarbij een heerlijk Hollands Buffet van Maitre Deux gehad.
  De gasten vonden het eten erg lekker.
  Wij waren weer zeer tevreden over de manier waarop het eten aangeleverd en gepresenteerd werd.
  Ook het glutenvrije menu voor een persoon was prima verzorgd. Zelfs de lastminute vraag of het ook lactosevrij was, werd bevestigd.
 • H.W. Veenstra zei op donderdag 12 mei 2016 19:08:31

  Ter gelegenheid van onze 50-jarige bruiloft een diner voor de hele familie laten verzorgen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Er werd bij de bespreking met onze wensen rekening gehouden. De gasten waren zonder uitzondering lovend en sommigen vroegen ons naar het adres. Nogmaals onze hartelijke dank en warm aanbevolen!
 • Eveline Marguerite Kerkhof zei op maandag 29 februari 2016 13:34:29

  op 20 febr. heeft Maitre Deux de catering verzorgt tijdens mijn verjaardag. Een lunchbuffet. Voortreffelijk gedaan, mijn gasten waren ook zeer tevreden, het eten was keurig verzorgd en lekker. De bediening was ook goed geregeld.
  Ik wil Maitre Deux aan bevelen bij al mijn vrienden en kennissen.
 • Divitel zei op maandag 4 januari 2016 15:29:57

  Maître Deux heeft de catering verzorgd voor de FD Gazellen Award 2015 die plaatsvond bij Divitel en zij hebben dit naar volle tevredenheid gedaan. Ze denken goed mee, zijn zeer flexibel, verlenen uitstekende service en de kwaliteit is hoog. Alle afspraken werden goed nagekomen en het geheel was professioneel verzorgd. Bedankt hiervoor!
 • Wegener Media zei op dinsdag 22 december 2015 17:49:33

  Wij hebben al verschillende keren naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Maïtre Deux. De service is altijd perfect, de kwaliteit en kwantiteit is uitstekend. Altijd alles netjes op tijd en volgens de afspraken. Dank daarvoor en fijne feestdagen toegewenst!
 • Mariet Gielen - Villa Astra zei op maandag 19 oktober 2015 12:26:53

  Wij hebben ter gelegenheid van verschillende gelegenheden gebruik gemaakt van de mogelijkheden bij Maître deux. Voor borrelhapjes, High Tea en thema maaltijdbuffetten.
  We hebben dit alles als zeer smakelijk ervaren, en zijn te spreken over de kwaliteit.
  Ook ervaren wij een prettig contact en een uitstekende service.
 • de Reus zei op maandag 28 september 2015 22:45:31

  Bedankt. Voor de nagekomen afspraken, levering en de super mooie kwaliteit van de producten. Er was meer dan voldoende voor iedereen.

  Een pluim
 • Jan & Iene Teerink zei op vrijdag 28 augustus 2015 09:29:31

  Mede dankzij Maitre Deux hebben we t.g.v. mijn 65e verjaardag op zaterdag 22 augustus in de Ruitersmolen te Beekbergen een heerlijk feest gehad !
  We bedanken Maitre Deux hartelijk voor de correcte en betrouwbare manier, waarop alles geregeld werd. Afspraken werden nagekomen, wat betreft de lekkere broodjes en vriendelijke bediening. Bij onze vrienden zullen we Maitre Deux zeker aanbevelen !
 • fam. van Wijngaarden (Lieren) zei op dinsdag 21 juli 2015 09:55:13

  Zaterdag 18 juli hebben jullie ons Buurt Maken" mede tot een succes gemaakt met een door jullie verzorgde BBQ afgestemd op ons wensen. Heerlijke gerechten, uitstekend vlees, een superleuke kok en alles op de afgesproken bezorg/ophaaltijden.Nogmaals hartelijk dank hiervoor en wellicht tot ziens!
 • Cor van der Zijden zei op dinsdag 14 juli 2015 18:47:02

  Wij en onze gasten hebben genoten van de heerlijke gerechten. We danken u zeer voor uw flexibiliteit (minder gasten, specifieke onverwachte wensen van mensen enzovoort), waarbij u in oplossingen dacht en niet in problemen. Ook werd het uitserveren van de drank zeer op prijs gesteld. Het is allemaal zeer soepel verlopen en ook mijn gasten hadden niets dan lof voor de ontvangst en de verzorging.
 • Gerben en Linda zei op maandag 22 juni 2015 22:07:01

  Voor onze bruiloft is de catering in onze tuin verzorgd. Picobello in orde en geregeld. Het contact vooraf verliep erg prettig en er werd meegedacht met onze wensen. De levering was keurig op tijd en het heeft ons ontzettend goed gesmaakt. Het vlees van de bbq was heerlijk en werd netjes voor ons bereid. We hebben enorm genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Nienke zei op dinsdag 16 juni 2015 13:26:20

  Vandaag gebruik gemaakt van de lunchservice van Maitre Deux! Heerlijke verse broodjes, zeker voor herhaling vatbaar!
 • Familie Harmsen zei op woensdag 27 mei 2015 19:50:33

  Voor 40e verjaardagsfeest van mijn man een BBQ laten verzorgen door Maitre Deux. Gasten waren vol lof over het eten en de aankleding. Wij ook. Het was weer uitstekend geregeld, waarvoor dank!
 • Jan en Elly Kleijne (1) zei op woensdag 27 mei 2015 19:38:52

  Voor mijn 65e verjaardag hadden wij allerlei borrelhapjes besteld bij Maitre Deux. Van tapas hapjes, lolly hapjes, mooie hapjes in een glaasje enz. enz. Kortom je kunt het zo gek niet bedenken of er valt wel iets te kiezen wat jou lijkt. De hapjes worden in koude boxen afgeleverd en blijven zo tot het serveren lekker fris. En zoals wij gewend zijn van hen is er van alles in goed overleg te regelen. Onze gasten waren dan ook weer erg enthousiast over de kwaliteit.
 • Esther Karman zei op woensdag 29 april 2015 13:03:47

  Voor de 50ste verjaardag van mijn man het Hollandse buffet van Maitre Deux besteld. Het was uitstekend verzorgd. Zelf eet ik glutenvrij en daar wil ik extra complimenten voor maken. Nadat het buffet was geserveerd en voor het aansnijden van het stokbrood heeft Sanne het glutenvrije brood gesneden en ervoor gezorgd dat ik de kruidenboter kon gebruiken voordat er broodkruimels in terecht konden komen. Op deze manier liet zij zien kennis van zaken (glutenvrij eten) te hebben. Ook van de rest van het buffet wist zij precies waar wel/geen gluten in zaten. Aan het eind van de avond van diverse gasten complimenten ontvangen voor het geweldige buffet.
 • Coen Wouters namens "DWL " hardloopclub " De Woudhuislopers " zei op vrijdag 24 april 2015 09:53:43

  Voor de 2e maal heeft Maitre Deux voor de hardloopclub "DWL " een heerlijke maaltijd verzorgd.
  Dit maal een stamppotten buffet.
  Aparte stamppotten met een heerlijk toetje als verrassing.
  Zo kun je ondanks het mooie weer toch genieten van stamppotten, die misschien qua gevoel en idee meer in de winter thuis horen.
  Alles perfect geregeld, dank daarvoor!!
 • John Krijgsman en Wietze Strik zei op donderdag 2 april 2015 16:40:25

  Beste Sjon en Sanne,
  Wij kregen vandaag een echt oergevoel van lekker eten op verantwoorde wijze. Met jullie Oerlunch was niet alleen de verpakking zeer verantwoord maar ook de smaak.
  De wrap met zalm en ei is een prachtige combinatie van smaken en de broodjes zijn verrassend anders. Beleg van brie met pesto en honing is echt een aanrader. Wij zullen iedereen in onze omgeving aanraden hun lunch bij jullie te bestellen, daar kan geen ander tegenop.
  Complimenten van John en Wietze van Zichtbaar Internet
 • Ingrid Wienk zei op dinsdag 10 maart 2015 18:50:35

  Maitre Deux heeft voor mijn 50ste verjaardag een buffet verzorgd. Het contact met Maitre Deux was prima en de service professioneel. Maar het belangrijkste is natuurlijk het eten zelf. Dit was in één woord voortreffelijk. Zeker een aanrader!
 • Hansum zei op dinsdag 10 maart 2015 11:39:24

  Tijdens onze jaarlijkse ledenvergadering weer volop genoten van de heerlijke stamppotten. Lekker stuk worst er bij en smullen maar. Alles tot in de puntjes geregeld, gewoon klasse.
 • Eric Brons en Annette Bienfait zei op maandag 16 februari 2015 11:39:33

  Op onze trouwdag verzorgde het Maitre Deux team voor een grandioos winterbuffet. Met liefde en passie bereid,
  wat 100 % paste bij deze fantastiche dag!
 • Marianne Boxma zei op dinsdag 10 februari 2015 00:39:54

  Een prima verzorgd hapjes en drankbuffet. Uitstekende vriendelijke bediening door Kim en Mick gedurende de hele avond. Van onze gasten veel lovende woorden ontvangen. Kortom alles van a tot z prima verzorgd.
 • Bea Klos zei op maandag 19 januari 2015 14:47:48

  Genoten van een heerlijk stamppottenbuffet en toetje.
  Iedereen was enthousiast en vond het heerlijk. Het ziet er zeer verzorgd uit en zowel het brengen als weer ophalen gebeurt op de afgesproken tijd.Een aanrader!!
 • R.Verheij zei op donderdag 15 januari 2015 09:52:43

  Voor mijn 60ste verjaardag een hollandsbuffetje van MaitreDeux aan laten rukken, uitstekend verzorgd en hele goede kwaliteit, ook een last minute verandering werd zonder problemen ingepast. Wij komen zeker weer bij jullie terug.
 • Fam. de Poel zei op donderdag 1 januari 2015 14:24:35

  Super verrast door een zó compleet Hollands buffet! En de smaak/kwaliteit was niet te verbeteren. Alles perfect geregeld en verzorgd: In één woord: geweldig.
  Maitre deux, hartelijk bedankt voor jullie voortreffelijke bijdrage aan ons feest.
  En vooral een succesvol en goed 2015 gewenst.
 • Nefkens Oost zei op woensdag 31 december 2014 08:51:00

  Voor onze kerstreceptie (meer dan 100 personen) heeft MaitreDeux een stampotten- en toetjesbuffet verzorgd. Het eten was heerlijk, en de bediening was ook super! Goede communicatie en service. Hartelijk dank daarvoor. Een mooie jaarwisseling toegewenst!
 • Vantongerenschoonmaak zei op dinsdag 23 december 2014 07:53:57

  Wij hebben hapjes laten bezorgen voor onze kerstreceptie 20 dec. in een woord heerlijk, netjes verzorgd en afgeleverd in een grote koelbox.

  Zeker voor herhaling vatbaat
 • SPIE ICS zei op dinsdag 16 december 2014 08:12:05

  Voor een afscheid van een collega is er een goede High Tea verzorgd. Iedereen was erg enthoussiast over alle producten. Namens iedereen hartelijk dank en alvast fijne feestdagen en een goed jaareinde.
 • Henny Korswagen zei op dinsdag 2 december 2014 13:14:48

  Ik kan er heel kort over zijn. Voor ons zijn jullie "Maître Premier" . verder heeft het voor jullie mogelijke nieuwe klanten opgeleverd. Succes en alvast fijne feestdagen gewenst.
 • H. van beek zei op maandag 24 november 2014 09:16:12

  Voor 83 vrijwilligers van verpleeghuis Heemhof heeft maitre deux een stamppottenbuffet en toetjesbuffet verzorgt.
  Alles was prima verzorgt en iedereen heeft gesmuld! Bedankt daarvoor.
 • Miryam Daggelders zei op maandag 24 november 2014 08:36:53

  Met 20 personen genoten van het Italiaanse buffet. Wij hadden de vegetarische variant; echt een aanrader! Hartelijk bedankt en tot de volgende keer!
 • Ingrid Jansen zei op maandag 17 november 2014 14:13:14

  Voor mijn 50 ste verjaardag heb ik bij Maitre Deux een stampotten buffet besteld voor 65 personen. Hoe dit werd afgeleverd, alles erop en eraan en de smaak mmm was boven onze verwachting!! Echt super en zeker een aanrader! Mochten we in de toekomst nog eens een feest geven met eten erbij dan weten we de weg... Nogmaals bedankt, onze gasten en wij hebben genoten! vr groet Ingrid
 • Bart en Gerda van Heerikhuize zei op dinsdag 21 oktober 2014 18:18:00

  Zaterdag 18 oktober onze 70ste verjaardagen gevierd met (klein)kinderen, familie en vrienden. Maitre Deux heeft voor 70 personen een heerlijk Hollands buffet de Luxe verzorgd tot volle tevredenheid van zowel de gasten als van ons! Als we in de toekomst weer eens een cateraar nodig hebben, weten we Sanne en Sjon te vinden! Nogmaal dank!
 • Angèle Timan zei op maandag 15 september 2014 13:58:00

  Als je 60 jaar wordt wil je dat wat uitgebreider vieren, dus heb ik voor de verzorging van het buffet Maitre Deux uitgenodigd.Geweldig was het. Alle gerechten zagen er mooi uit en smaakten heerlijk. Een aantal gasten at vergetarisch en daar had Maitre Deux heel smakelijk rekening mee gehouden. Na afloop van het feest van vijftig personen slechts lof over het zomerbuffet. En voor mij natuurlijk geweldig dat de vuile vaat werd opgehaald. Maitre Deux is echt een aanrader!!
 • Lia van 't Ende zei op maandag 18 augustus 2014 22:31:00

  30 jaar getrouwd en een tuinfeest in de regen, laat dat maar aan Maitre Deux over. De BBQ was voortreffelijk, evenals de gehele verzorging en bediening. Ongemerkt werd iedereen op z'n wenken bediend, uiters professioneel! Van ons een dikke 10!!! Bedankt Rob en Lia
 • Marnix Eefting zei op zondag 17 augustus 2014 22:31:00

  Voor mij 50e verjaardag heeft Maitre Deux een heerlijk BBQ verzorgd. Heerlijke stukjes vlees en een forel op een gewone bbq en een grote rosbief eneeen zij zalm op de monolith. De kok heeft het allemaal heerlijk klaargemaakt en zijn persoonlijke aandacht zorgde ervoor dat ik met mijn gasten kon genieten van het heerlijke eten ipv te zorgen voor mijn gasten. Van de intake tot het halen van het vieze servies verliep alles 100% ok. Een dikke tien! Heel hartelijk dank en tot een volgende keer.
 • Alfons zei op zondag 17 augustus 2014 11:54:00

  Voor mijn verjaardag heeft Maitre Deux heerlijke salades verzorgd. Ze waren prachtig opgemaakt aangevuld met stokbrood en lekkere brie. De bestelling via internet, het tijdig leveren en het weer ophalen van de spullen verliep perfect. Uitstekende Service zo als dat op zo'n dat gewenst is.
 • Ingrid de Roo zei op woensdag 23 juli 2014 15:04:00

  De bbq voor mijn 65e verjaardag is dank zij jullie geheel relaxed verlopen. De tenten die jullie ook voor ons geregeld (en opgezet!) hadden,kwamen meer dan goed van pas! Zelfs in de ruim een uur durende stortregen ontbrak het ons nergens aan. Jullie renden heen en weer door de zwembaden die zich in de tuin gevormd hadden.Het eten was heerlijk, zeer goed verzorgd allemaal, alle bende opgeruimd. Wij bevelen jullie van harte aan!! Bedankt en zeker tot een volgende keer.
 • JAM zei op woensdag 23 juli 2014 08:48:00

  Ook voor een klein feestje kun je prima bij Maitre Deux terecht. We kregen keurig op tijd onze bestelde hapjes aangeleverd. Veel complimenten van de gasten en ons voor de mooie opmaak en heerlijke smaak. Bij een volgend feestje weten we jullie te vinden.
 • Hans zei op donderdag 10 juli 2014 08:57:00

  Samen hebben ze op korte termijn ons kleine feestje optimaal gecaterd. Wat een fijne hartelijke mensen en een topbedrijf. Aan te raden dienstverlening. Hoop ze weer een keer te kunnen inschakelen. Duidelijke afspraken, heerlijk eten. Bedankt!
 • gerhard smit zei op dinsdag 8 juli 2014 22:00:00

  Alle gasten waren unaniem: bijzonder smakelijke mix van hapjes,lolly's en tapas, prachtig opgemaakt en tot in het detail verzorgd,stipt op tijd, op de verjaardag van mij vrouw. Alles soepel geregeld, complimenten aan het hele team die dit heeft verzord
 • J.W.Holm zei op zondag 6 juli 2014 23:14:00

  Mede dankzij de goede adviezen vooraf en de duidelijke offerte (die we tussentijds nog konden aanpassen, en uiteraard jullie catering was mijn 70e verjaardag een grandiose happening! Doordat alle vuile afwas door jullie werd opgehaald, had mijn vrouw -ook na afloop- een écht feest.
 • Karin Jahromi zei op woensdag 25 juni 2014 21:19:00

  Voor een zakelijke bbq heeft Maitre Deux ons prima ondersteund. Goed geluisterd naar wat wij wilden. Toen het zover was, was iedereen heel tevreden, zowel over de kwaliteit van het vlees (belangrijk) als de presentatie. Toen we snel een bbq moesten regelen voor een voetbalteam kwamen ze ook met goede suggesties. En heerlijk: geen rommel en geen afwas!
 • Elisabeth van den Bosch zei op woensdag 25 juni 2014 11:45:00

  De crew van Maitre Deux heeft een uitstekend walking diner verzorgd op een dito verjaardagsfeestje. Mooie smakelijke gerechten, goed opgemaakt en prima geserveerd. Dank!
 • Gerda en Henk Pannekoek zei op dinsdag 17 juni 2014 17:05:00

  Sanne en Sjon hartelijk bedankt voor jullie topprestatie op ons 125 jarige verjaardagsfeestje. Toen we jullie vroegen of jullie naast een biologisch buffet ook een energetisch buffet konden maken waren jullie heel verbaasd maar ook erg nieuwsgierig. We hebben jullie 3 weken aan de hand genomen om jullie zelf de meerwaarde van energetische catering te laten ontdekken. Wat een mooi proces. jullie vielen van de ene verbazing in de andere toen we op de steamer en de waterleiding de AA vitalisertjes monteerden.Water smaakte lekkerder, werd zachter, maar de tomaten werden na het wassen met dit water mooien, frisser en stijver maar dat ze veel langer vers bleven was ongelooflijk. De kwaliteit van alle producten verbeterde en alles bleef langer houdbaar. ALLE drank en voedsel is gevitaliseerd tot aan de biertap toe. Sjon en Sanne onze gasten hebben een onvergetelijk buffet gehad en alle credits gaan naar jullie. In een woord FANTASTISCH.
 • Jos & Yvonne zei op woensdag 28 mei 2014 22:15:00

  Sanne & Sjon, hartelijk dank voor het verzorgen van het heerlijke buffet op ons feestje! We hebben er allemaal van genoten. En alles was keurig verzorgd. Nogmaals dank!
 • Henk en Joke Koekoek zei op maandag 26 mei 2014 23:01:00

  Het pad naar een zeer geslaagde verjaardag: - Zeer goed verzorgde en duidelijke website - Prettig gesprek met goede adviezen - Duidelijke offerte met veel ruimte voor aanpassingen - Goede bediening - Uitstekende hapjes Met andere woorden: Maitre Deux, bedankt.
 • Eef en Ellen van Maaren zei op donderdag 22 mei 2014 16:25:00

  Een verjaardag met cateraar. Maar wie? We googelen en vinden Maître Deux. De site spreekt ons aan; goede leveranciers. We bellen en gaan een praatje maken. Het klikt. We kiezen voor een barbecue en hapjes vooraf. Maar nu afwachten tot zondag. Intussen geregeld contact gehad. Zondag, alles ziet er zeer verzorgd uit, de bediening is zeer attent en vriendelijk, het eten heerlijk. De 45 gasten vinden het fantastisch en wij ook. Sanne en Sjon, we hopen dat het voor jullie ook een geslaagde avond was, hartelijk dank en graag tot een volgende keer. Eef en Ellen van Maaren
 • Tobia van den Berg zei op zondag 11 mei 2014 18:37:00

  De voortreffelijke lunch voor mijn 80e verjaardag, gevierd met familie en vrienden, was heerlijk en helemaal af.Daarbij verliepen bediening en organisatie soepel.De tent,die tegen de regen veiligheidshalve was opgezet gaf extra gezelligheid.Dank voor de aandacht!
 • Hartenberg zei op dinsdag 6 mei 2014 14:51:00

  Het buffet en de hapjes waren heerlijk en voortreffelijk verzorgd.De hele familie heeft er van genoten.COMPLIMENTEN voor een geslaagde verjaardag!
 • Lindenhove zei op donderdag 27 maart 2014 15:22:00

  We hebben genoten van de 800 hapjes die er prachtig uitzagen t.g.v.ons 40 jarig jubileum als serviceflat Lindenhove.Complimenten over de bezorging,de koelboxen,de uitvoering en bovenal de smaak!We zullen zeker weer bij gelegenheid van Maitre Deux gebruik maken!!
 • Ufkes Apeldoorn zei op dinsdag 25 maart 2014 10:47:00

  We hebben gisteren weer genoten van een heerlijke maaltijd, het was zoals de heren zeiden: FANTASTISCH! en dat zegt heel wat, want dat vinden ze niet snel:)ook de aankleding en de verzorging was weer geweldig, Bedankt!
 • Astrid Ufkes zei op maandag 20 januari 2014 14:18:00

  Sjon en Sanne, hebben tijdens de opening van mijn foto expositie in Galerie Zaay gezorgd voor een perfecte catering, waarbij de persoonlijke touch, door de hapjes schalen te decoreren met mijn foto's, aangeeft dat ze gaan voor jouw als klant! Bedankt en tot de volgende ontmoeting.
 • Jeroen (Apeldoorn) zei op dinsdag 24 december 2013 08:42:00

  Alles was uitstekend verzorgd en precies zoals afgesproken! Namens de collega's van Rijkswaterstaat bedankt voor deze heerlijke kerstlunch.
 • Hetty Disbergen zei op donderdag 19 december 2013 20:21:00

  We hebben vanavond genoten van een heerlijk pasta buffet als aansluiting bij onze kerstborrel voor het personeel van DHS. Het heeft een ieder heerlijk gesmaakt en zeker voor herhaling vatbaar.
 • Hermien van Beek zei op vrijdag 13 december 2013 08:41:00

  Het buffet was goed verzorgd en alles smaakte prima. De 75 vrijwilligers van heemhof hebben genoten! Bedankt!
 • Daisy Bernardus zei op donderdag 12 december 2013 14:32:00

  De complimenten naar Sjon en Sanne de Vries die op een professionele wijze voor de catering heeft gezorgd voor onze medewerkers van Zicht, risico- en verzekerings adviseur in Apeldoorn. Ze hebben genoten van heb lunchbuffet, hapjes en diner. Een en al kwaliteit en goed geregeld! Groetjes, Daisy en de collega's van Zicht B.V.
 • Fam. Korsuize zei op maandag 9 december 2013 21:27:00

  We zien terug op een geslaagd huwelijksjubileum, mede dankzij de voortreffelijke catering van Maitre Deux. Vanaf het allereerste contact met Sjon en Sanne de Vries wisten we dat we met professionals te maken hadden; deze mensen hebben passie voor hun vak. Het herfst/winterbuffet was verrukkelijk en de bediening perfect. Ondanks het feit dat de feestlocatie op het allerlaatst nog gewijzigd moest worden liep alles op rolletjes. Wijzelf en onze gasten hebben volop genoten van dit culinaire festijn. Chapeau!
 • wilma zei op maandag 18 november 2013 14:15:00

  We hebben genoten van het heerlijke stamppotten buffet. Alles was professioneel verzorgd, heerlijk eten en heel attent kaartjes en servetten erbij. de vuile afwas kan zo reour. en met pepermuntjes als afsluiting. Hartelijk dank.
 • Ariette de weerd zei op zaterdag 16 november 2013 19:12:00

  Hoi Sanne en Sjon, Jullie website ziet er professioneel uit, mijn complimenten. Als je de foto's bekijkt loopt het water je al in de mond. Op het werk hebben Hanneke en Karina ook al op jullie sites gekeken, dus wie weet. Groetjes Ariette
 • Groenrijk Malkenschoten zei op vrijdag 15 november 2013 09:03:00

  Goedenmiddag Maitre Deux Catering, Wij vonden het een geslaagde avond gister, met zo'n 400 mensen over de vloer en heel veel positieve reacties mogen we dat toch zeker wel zeggen! Wij hopen dat jullie er net zo op terug kunnen kijken! Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie enthousiate aanwezigheid en wie weet tot een volgende keer op een van onze gezellige avonden of weekenden.
 • Fam Postumus zei op zondag 3 november 2013 16:28:00

  Terwijl het serviesgoed nog in onze garage op jullie staat te wachten ( wat een luxe) willen we ook langs deze weg graag laten weten dat we echt heel erg blij met onze keuze voor jullie bedrijf zijn! Het eten was echt heerlijk en dat vonden unaniem ook onze gasten. Jullie bijgeleverde visite kaartjes vonden – net als het eten- ruim aftrek. Ook in ons “bestand” zijn jullie van harte opgenomen. Het was super lekker en meer dan genoeg!!
 • Boschbad zei op woensdag 23 oktober 2013 13:57:00

  Maitre Deux, heel erg bedankt voor het heerlijke stamppotbuffet waar we met alle collega's van hebben mogen genieten tijdens onze Seizoen Afsluiting afgelopen zaterdag!Smaakte goed, prima op tijd geleverd en ook heel erg fijn dat we niet zelf hoefden af te wassen!! :)
 • Hans en Nel Brouwer zei op dinsdag 22 oktober 2013 19:05:00

  Hartelijk dank voor een uitstekend verzorgd Italiaans buffet voor ongeveer 20 personen, met zorg samengesteld, op tijd bezorgd, heerlijk van gegeten en zelfs de afwas is door jullie verricht! Chapeau.
 • Iris zei op zondag 20 oktober 2013 23:40:00

  Bedankt voor het lekkere eten (stampot subliem buffet) en de goede service. Voor herhaling vatbaar!
 • Kees van Duren zei op woensdag 9 oktober 2013 13:46:00

  Graag wil ik jullie middels deze mail bedanken voor de uitmuntende maaltijd welk jullie gisteravond hebben bezorgd voorafgaande aan onze diploma uitreiking. Mede door de feestelijke aankleding was de sfeer bijzonder goed en heeft een ieder heerlijk kunnen genieten van de broccoli / aardappelsoep, Ossenhaas met aardappelen en boontjes en het nagerecht. Ook de flexibiliteit om de maaltijd in een andere ruimte te serveren kan ik zeer waarden. mvg Kees van Duren
 • Huernink zei op dinsdag 8 oktober 2013 17:36:00

  Op zaterdag 5 oktober twee verjaaragen, van opa en kleindochter te vieren. De dochter was de aanrader en op haar advies kun je bouwen. Het eten was lekker, de presentatie mankeerde niets aan en de service van Maitre Deux helemaal naar wens.
 • wil en margreet zei op dinsdag 8 oktober 2013 13:16:00

  5 oktober 65 geworden stampotbuffet besteld wisten niet wat we konden verwachten,maar het was ook volgens de gasten heerlijk, en goed verzorgd nogmaals bedankt.
 • Bas en Ashley de Kluizenaar zei op donderdag 3 oktober 2013 20:48:00

  Geweldig was het vrijdag 13 september 2013. We willen jullie heel erg bedanken voor de geweldige catering tijdens onze bruiloft. Het weer was top waardoor we helemaal konden genieten van de bbq met super service. Veel complimenten gekregen van onze gasten. Zeker een aanrader, we zullen zeker nog een keer gebruik maken van jullie geweldige service.
 • Aventus zei op maandag 23 september 2013 15:48:00

  We hebben voor een startkamp met onze eerste jaars gebruik gemaakt van de catering van Maitre Deux. Het was wederom goed verzorgd. Late dieetwensen konden nog worden verwerkt. De hoeveelheid was ruim voldoende en de studenten gaven aan dat het heerlijk was.Volgend jaar maken we graag weer gebruik van jullie diensten.
 • Annie Hartgers zei op maandag 16 september 2013 13:32:00

  Hallo Sjon en Sanne. Wij hebben 15 September een feestje gehad van mijn Moeder.Zij werd 88 Jaar. Wij hebben Hollands Buffet genomen van jullie en het was in een woord GEWELDIG! Iedereen was heel tevreden. Alles netjes op tijd geleverd,er was ruim voldoende eten en het word netjes op tijd weer opgeruimd en opgehaald.Dit is echt een AANRADER!! Makkelijker kan het toch niet? Hartelijk bedankt nog!!
 • Bolt zei op woensdag 11 september 2013 17:41:00

  Ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk verzorgde Maitre Deux een high tea bij ons thuis. Het was in één woord GEWELDIG. Plezierig, correct contact van tevoren en op de dag zelf een uitstekend verzorgde high tea. Niet alleen wij, maar ook onze gasten waren enthousiast. Maitre Deux, hartelijk dank
 • Simone zei op woensdag 11 september 2013 13:02:00

  Wij hebben een super leuke verjaardag gehad van onze zoon Mees. Onze high-tea was echt een succes en heerlijk, dankzij jullie hapjes. Voor ons ook echt makkelijk, zo konden wij lekker met onze gasten kletsen. Hartelijk dank! Lieve groetjes, Simone, Michiel&Mees
 • mombers zei op maandag 9 september 2013 23:58:00

  Een privefeestje met familie en vrienden op residentie Berg en Dal te Beekbergen, was zeer geslaagd met het pastabuffet als lunch geleverd door Maitredeux. De 3 soorten pasta's waar twee van een zalm of bolonaisesaus kon worden voorzien en de lekkere spinazi-ei, gaven in deze vorm een perfecte aansluiting op vis/vlees en of vegetarisch eten. Het ijs erna was een goede en leuke aanvulling, onze gasten waren zeer te spreken over het eten en de presentatie. Ook was de timing van levering en afhalen van beide door Maitredeux keurig op tijd en goed afgestemd. Kortom een cateringbedrijf om zeker opnieuw in te schakelen bij een volgend feest en zeker aan te bevelen.
 • Vereniging Ondernemers Schumanpark zei op woensdag 7 augustus 2013 15:42:00

  Hallo Sjon en Sanne, Namens de VOS willen wij jullie bedanken voor de heerlijke BBQ party die jullie perfect hebben verzorgd. Het vlees de salades en bijbehorende sausjes waren super lekker en met liefde bereid. Binnenkort weer? Hasta Pronto.....
 • P. van Elsland zei op woensdag 10 juli 2013 17:15:00

  Beste Sjon en Sanne, De gazpacho en salades voor onze picknick waren heerlijk! Wederom bedankt!
 • E. Kleijne zei op dinsdag 9 juli 2013 10:02:00

  Voor de 65e verjaardag van mijn man hadden wij door Maitre Deux een walking dinner laten verzorgen. Bij ons in huis werd door hen gekookt en de vele gerechtjes, die wij vooraf uit gekozen hadden, werden door hen aan onze gasten geserveerd. Het was geweldig. Alles verliep prima, zoals wij van hen gewend zijn. Goede kwaliteit en een voortreffelijke service staan bij hen hoog in het vaandel. Onze gasten waren dan ook laaiend enthousiast.
 • Jansen zei op maandag 8 juli 2013 18:26:00

  De 16e verjaardag en het slagen voor haar examen is een "heerlijk"feest geworden voor onze dochter.Drie verschillende soepen met heerlijk belegde minibroodjes maakten het geheel tot een succes. Maitre Deux bedankt voor jullie snelle en flexibele medewerking.We hebben veel positieve reacties van de vele gasten gehad.
 • M de Kinkelder zei op zaterdag 29 juni 2013 13:27:00

  Mijn 50 jarige feest werd helemaal af met de catering van Maitre Deux. Ze kwamen alles keurig afleveren in mooie werkkleding wat een professionele indruk gaf, overal was aan gedacht! Keurig koel gehouden in prachtige koelboxen. Mijn gasten vonden alles heerlijk! Mede dankzij Maitre Deux kan in terugkijken op een geslaagde avond! De volgende dag kwamen ze alles weer ophalen. Fijn om de vuile vaat zo weer mee te kunnen geven! Bij een volgend feest ga ik ze zeker weer benaderen!
 • Teja Bottema zei op woensdag 19 juni 2013 20:57:00

  Afgelopen vrijdag hebben de deelnemers van de "Licht" excursie naar het Ruhrgebied kennis kunnen maken met jullie lunchpakketten. Dit waren hun reacties: O, lekker, heerlijke broodjes en wat is dit goed verzorgd! Ook de vegetariërs en de mensen die glutenvrij eten waren uitermate tevreden! Van alle kanten kwam de vraag,waar heb je dit besteld! Een beter visitekaartje kan ik mij niet voorstellen. Reuze bedankt voor jullie inzet en tot een volgende keer. Hartelijke groet, MuseumVrienden
 • Monique Mulder zei op dinsdag 11 juni 2013 12:03:00

  2 weken geleden hebben we bij het bedrijf waar ik werk een afscheidsbarbecue gegeven voor een aantal collega's. Hierbij heeft Maitre Deux de catering verzorgd. We hadden een klein budget per persoon. Maitre Deux heeft goed meegedacht met het assortiment en de kosten. Hierdoor is het een groot succes geworden. Alles zag er zeer verzorgd uit. Er was een ruime keuze aan vlees, salades, brood en sauzen. Er was zelfs rekening gehouden met mensen die vegetarisch waren. Een volgende keer zal er zeker weer gebruik worden gemaakt van hun diensten.
 • Beeld&Co zei op woensdag 15 mei 2013 17:00:00

  Hartelijk dank voor de high tea die jullie voor beeld&co hebben verzorgd. De diverse broodjes en zoete lekkernijen zagen er mooi uit en smaakten heerlijk. Er was genoeg voor iedereen. Wij hebben genoten, dank hiervoor Maître Deux! Succes met jullie logo en mooie website! Beeld&co
 • monique Bruil zei op maandag 13 mei 2013 08:59:00

  Onlangs mocht ik een wens vervullen voor Make a Wish Nederland! De catering werd verzorgd door Maitre Deux en was niet alleen heerlijk maar ook tot in de puntjes verzorgd! Daarnaast hoefde ik niet de volle mep te betalen wat maakte dat er extra budget overbleef voor het vervullen van de liefste wens van mijn wenskind!!! Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage en de fantastische verzorging!!
 • Mariette verschure zei op maandag 22 april 2013 16:10:00

  Op 15 april een high tea door Maitre deux laten verzorgen en bezorgen.Van te voren goed overleg gehad wat de mogelijkheden waren en wat ik wilde.De levering was keurig op tijd,was lekker en zag en goed verzorgd en feestelijk uit. Met Maitre deux word je feestje een echt feest!!!
 • SPL Scholten Panelen b.v. zei op maandag 22 april 2013 09:31:00

  Via google op dit adres gekomen. Zeer goede offerte ontvangen, duidelijk alles omschreven. Goede communicatie. Soep voor de lunch gehad die was ontzettend lekker. Later ook het buffet zeer goed verzorgd. Duidelijk afspraken die ook nagekomen worden. Porties waren ruim voldoende, alles mooi opgemaakt en neergezet. Onze klanten waren erg tevreden en ook wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker van dit bedrijf gebruik gaan maken.
 • Haasnoot zei op dinsdag 2 april 2013 23:04:00

  Met de Pasen heerlijke hapjes en salade besteld. Het was heerlijk, goede kwaliteit. Alle spullen werden keurig afgeleverd met bordjes/bestek etc. U kunt gerust een bestelling doen bij Maitre Deux!!
 • Hjalmar de Jong zei op dinsdag 19 maart 2013 21:16:00

  Afgelopen december heb ik voor mijn werk een kerstviering georganiseerd. Via maitre deux werd er een warm en koud buffet verzorgd. Er was een grote verscheidenheid aan allerlei broodjes, lekkere hapjes en verschillende dranken. Daarnaast hebben we en wijnproeverij gehad. Alles was op tijd geleverd en tot in de puntjes geregeld. Bij een volgende gelegenheid zal ik zeker weer gebruik maken van hun assortiment.
 • Rachel zei op dinsdag 19 maart 2013 10:48:00

  Op zondag 17 maart vierden mijn vriend en ik onze verjaardag. Hierbij heeft Maitre Deux de high tea verzorgt. Alle complimenten! Het smaakte fantastisch en zag er verzorgt uit. Wat een service. Dankzij Maitre Deux was onze high tea een groot succes!
 • Feestgemak zei op dinsdag 12 maart 2013 17:25:00

  Op vrijdag 1 maart hield A.L.T.V. Quick haar 80-jarig jubileum. Een deel hiervan hebben wij verzorgt, voor de hapjes hebben we daarvoor Maitre Deux ingeschakeld. De 200 gasten waren erg tevreden over de 840 koude hapjes, en wij dus ook. De service van Sjon en Sanne was erg persoonlijk, iets wat erg prettig werkt. Het feest liep wat uit, maar dat was geen enkel probleem. Sanne is speciaal nog een keer onze kant op gereden om de laatste schalen op te pikken. Zeker een aanrader! Vriendelijke groet, Team Feestgemak www.feestgemakapeldoorn.nl
 • Arend Versteege zei op maandag 18 februari 2013 12:04:00

  Via meneer Google op dit catering bedrijf gestoten.Ontvangst en bespreking hartelijk en professioneel.Petit-four gebakjes excellent van opmaak en smaak.Salades rijk en goed gevuld en tapas hapjes met kaas en worst garnituur tussendoor verzorgd en smaakvol.Geslaagd gebeuren ook door het niet hoeven schoonmaken van koffiekopjes,borden en bestek. Aanrader!
 • Annemarie Harperink zei op vrijdag 15 februari 2013 11:23:00

  Wij hebben verleden week met onze gasten genoten van een exclusief lente-buffet met dessert-buffet. De verzorging was prima en de het eten smaakte geweldig. Alles werd volgens afspraak op tijd gebracht. Onze gasten waren unaniem van mening dat dit top was. Wij kunnen Maitre Deux van harte aanbevelen, en danken hun voor het mede-slagen van ons feest.
 • Henry van lith zei op dinsdag 12 februari 2013 19:13:00

  Wij hebben 2 zondagen open huis gegeven,en salades laten bezorgen...Het was lekker en heel goed verzorgd....
 • Fred Joustra zei op zondag 3 februari 2013 18:56:00

  Maitre deux heeft het buffet verzorgd voor verrassingsfeest van mijn vrouw. Maitre deux is Wat mij betreft snel, goed bereikbaar voor overleg, prima prijs-kwaliteit en perfect eten. stipt op tijd, lekker eten. Kortom prima voor elkaar en dus voor herhaling vatbaar! Ik hoef niet een andere.
 • Herma Dekkers zei op dinsdag 29 januari 2013 14:48:00

  Onlangs heeft Maitre Deux tijdens 2 trainingsdagen bij ons op kantoor de lunch verzorgd. Deze was van uitstekende kwaliteit en erg smakelijk. De bezorging was beide keren stipt op tijd. Ik beveel dit cateringbedrijf van harte aan!
 • Arco (Euro Mail zei op dinsdag 22 januari 2013 13:03:00

  Net heerlijke Erwtensoep van jullie gegeten, ontzettend bedankt, helemaal top!!!
 • Nathalie (KOAC•NPC zei op vrijdag 18 januari 2013 12:13:00

  Tijdens nieuwjaarsreceptie luxe hapjes besteld. Zag er zeer goed uit, en smaakte ook prima. Ook verhuur van meubilair voor een goede prijs. We bestellen zeker nogmaals. Bedankt.
 • Tineke Hoogland zei op vrijdag 11 januari 2013 11:29:00

  Woensdag 12 december hadden we een brunch besteld. Deze was stipt op tijd en heel goed verzorgd en erg lekker vooral! Alle spullen werden ook dezelfde dag nog opgehaald, dat was erg flexibel.
 • Daisy zei op vrijdag 11 januari 2013 09:53:00

  Complimenten voor het verzorgen van een uitgebreide lunch voor 30 personen. En ook voor de heerlijke hapjes tijdens onze nieuwjaarsborrel. Goede kwaliteit, zeer goede service en betaalbaar. Tot een volgende keer.
 • carla zitter zei op maandag 7 januari 2013 10:42:00

  Aller eerst wil ik jullie en het ganse team een heel gelukkig en culinair nieuwjaar wensen. Op 1e kerstdag hebben wij met 10 personen genoten van de heerlijke de luxe salade en koud borrelgarituur compleet met pistoletjes en kruidenboter (in indonesie zegt men: sedap of enak) dat betekent heerlijk. Prijs en kwaliteit: super. Het is zeker een aanrader. Bedankt en tot de volgende keer.
 • Annet zei op woensdag 2 januari 2013 21:11:00

  1e kerstdag 3 gangen diner laten verzorgen. Keurig op tijd werd alles gebracht en klaargezet. We hebben heerlijk gegeten, er was voldoende. Communicatie vooraf verliep perfect, cateraars zien er verzorgd uit, aan de pepermuntjes, tandenstokers en servetten wordt zelfs gedacht. Maitre Deux is een hele goede aanrader. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.
 • Tera Zwikker zei op zaterdag 29 december 2012 17:35:00

  Op eerste kerstdag hebben wij met 16 personen genoten van jullie eten. Het was allemaal goed verzorgd en lekker. Nogmaals bedankt en tot een volgende keer.
 • Jan en Elly Kleijne zei op vrijdag 28 december 2012 18:40:00

  2e Kerstdag voor 18 personen een Kerstmenu laten verzorgen. Dit was prima verzorgd en smaakte heerlijk. We hebben alleen maar complimenten van onze gasten ontvangen over het eten. We zullen jullie bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij anderen. Nogmaals bedankt.
 • KAVO B.V. zei op dinsdag 18 december 2012 16:03:00

  Op 14 december een uitgebreide brunch laten verzorgen en bezorgen. Goede kwaliteit, betaalbaar en goede service. Bedankt!
 • Sandra Onderstal zei op woensdag 5 december 2012 18:33:00

  1 december een heerlijk buffet laten verzorgen door Maitre Deux. Het heeft allemaal heerlijk gesmaakt en ook de gasten gaven veel complimenten tijdens de avond over het eten. Jullie bedrijf raden wij dan ook bij iedereen aan en voor een volgende keer bestellen wij het weer bij jullie!
 • Jo&Dennis Motshagen zei op maandag 3 december 2012 16:56:00

  1 december 350 koude hapjes voor ons feestje laten verzorgen door Maître Deux. Werd netjes in koelboxen geleverd, zag er super uit en we kregen tijdens de avond veel complimenten! Wij weten jullie een volgende keer zeker te vinden! Bedankt!
 • Linda Nijenhuis zei op zaterdag 24 november 2012 18:11:00

  Wij waren hartstikke blij met het eten dat jullie ons hebben gebracht! ( 40 personen BBQ) Alles was erg lekker en ik heb alleen maar positieve berichten gehad van onze gasten. Heel hartelijk bedankt! Mede dankzij jullie was het een geslaagde dag!
 • Laurens Spijkers zei op maandag 19 november 2012 14:06:00

  Op dinsdag 13 november 2012 hebben we voor 160 personen een heerlijk Mediterraans buffet en dessertbuffet laten verzorgen door Maitre Deux. Het buffet zag er prima uit en de kwalitiet van het eten was erg goed. Een volgende keer zou ik weer een beroep doen op de cateraar.
 • Schreuder Groep zei op donderdag 15 november 2012 15:12:00

  Diverse malen maaltijden laten bezorgen door maitre deux catering. Goede prijs en kwaliteit. Een aanrader dus!!!
 • Auke Dijkstra zei op woensdag 14 november 2012 17:35:00

  Op 14/11 hebben tijdens onze familie-réunie een voortreffelijk wild menu laten cateren door Maïtre Deux. De wildbouillon was een goede starter en was goed gevuld met wild. De hazepeper met purée, rode kool en stoofperen ging erin als koek en iedereen nam 2 keer omdat er ruim voldoende van alles was. Een echte aanrader!!
 • Gima Techniek zei op maandag 5 november 2012 22:32:00

  Op 3 november 2012 voor 40 klanten en vrienden een stamppot buffet geregeld. Ik heb niets anders gehoord dan; DEZE WAS ERG LEKKER!! Bedankt Sjon en Sanne
 • Grootherder zei op maandag 5 november 2012 15:33:00

  Het stampottenbuffet voor 50 personen was prima voor elkaar, goed van smaak. Echt een aanrader voor de wintermaanden.
 • Wes en Marjorie zei op maandag 29 oktober 2012 11:31:00

  Wij hebben enorm genoten van alles wat Maitre Deux voor ons feestje heeft verzorgd. De tent, tafels en uiteraard het heerlijke buffet voor 40 personen was prima! Dank!
 • VliegExperience.nl zei op zondag 28 oktober 2012 09:01:00

  De afgelopen maanden meerdere events laten cateren door Maitre Deux met succes! Zeer goede kwaliteit en service voor een normale prijs. Onze relaties zijn altijd tevreden over het eten en drinken tijdens de events in combinatie met een van onze vliegarrangementen. Aanrader !!!
 • Heidi (Het Huis Eye wish opticiens) zei op dinsdag 16 oktober 2012 17:26:00

  Op 13 oktober hebben wij onze nieuwe winkel geopend.De heerlijke luxe hapjes van Maitre Deux waren een groot succes,erg lekker en zag er mooi en verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!!!
 • Infra-Lux zei op dinsdag 16 oktober 2012 13:15:00

  Op 27 september hadden wij de opening van ons nieuwe kantoor in Apeldoorn. Catering was super verzorgd. Maitre Deux heeft zelfs een echte haringkar met overheerlijke broodjes vis geregeld. Andere hapjes waren ook prima. Bediening was zeer vriendelijk. Kortom goed geregeld. Een aanrader!
 • Ronald en Wilna zei op zondag 14 oktober 2012 16:55:00

  Op 13 oktober werd mijn man Ronald 50. De dag ervoor, op het laatste moment, besloten we om de hapjes te laten verzorgen. Dit kon zonder problemen bij Maitre Deux. Alles werd prima geregeld en netjes op tijd bezorgd (incl. serviesgoed en statafels). Het feestje voor familie en vrienden was gezellig en de tapas/borrelhapjes en salade waren erg lekker. Zowel het eten als de service zijn uitstekend. Zeker aan te bevelen!
 • Fam. Bourgonje zei op maandag 8 oktober 2012 08:57:00

  Op 7 oktober vierden wij onze gezamenlijke 120-jarige verjaardag in Het Achterom in Apeldoorn. Een overheerlijk stamppotbuffet met alle toebehoren voor 50 personen, gevolgd door delicieus nagerecht: prima verzorgd. complimenten.
 • Bredenoord Aggregaten Verhuur zei op zondag 7 oktober 2012 10:10:00

  Een groot Europees voetbal project zeer succesvol afgerond vraagt om een feestje voor alle betrokken werknemers. Sjon & Sanne van Maitre Deux hebben deze deze BBQ voor 75 pers op locatie bij Bredenoord, van A tot Z super verzorgt met goed vlees & lekkere salades. De gezellig bar/tap maakte het af. Voor herhaling vatbaar.
 • Voetbal vereniging Groen-wit zei op woensdag 3 oktober 2012 10:29:00

  Voor zaterdag de 22 Sept, 200 luxe broodjes en 200 koppen soep besteld. Super voor elkaar, voor herhaling vatbaar.
 • Fam Galekop zei op woensdag 3 oktober 2012 10:26:00

  Op zondag de 23 Sept j.l. een zomer buffet besteld voor 40 personen en een dessert buffet,Goede kwaliteit en presentatie. Kortom van begin tot eind prima geregeld.
 • Fam Zandman zei op woensdag 3 oktober 2012 10:18:00

  Op zondag de 30 Sept j.l. voor 25 personen salade de luxe besteld. mooie opmaak en goede prijs/kwaliteit verhouding. Tot een volgende keer.
 • Jacobus fruytierschool zei op vrijdag 28 september 2012 14:03:00

  Op 20 en 21 sept. 2 x lunch laten verzorgen voor 135 personen en 1x een europees koud en warm buffet voor 135 pers. Kwaliteit van het eten en de presentatie waren wederom prima voor elkaar.
 • Willemijn Rutters zei op maandag 24 september 2012 16:36:00

  We hebben Maitre Deux een high tea laten verzorgen voor ongeveer 40 personen. Voor wat betreft de hoeveelheid, de smaak, de opmaak en de service krijgen ze van ons een dikke 8.
 • A. Buiting zei op maandag 17 september 2012 22:10:00

  Zondag 16/9 hollands buffet voor 10 personen gehad. Alle communicatie voorafgaand aan deze dag verliep vlot en correct. De offerte zag er prima uit, de gemaakte afspraken waren er keurig in opgenomen. Het buffet was prima van smaak, voldoende en het werd keurig op tijd gebracht. Zelfs aan tandenstokers en pepermuntjes was gedacht. Maitre Deux is zeker een aanrader!!
 • Lidy Noordman zei op dinsdag 4 september 2012 09:43:00

  Italiaans buffet voor 20 personen op zondag de 2e sept. Alles was prima verzorgd, tot en met servetjes en pepermuntjes toe. Het eten smaakte goed en het was ook meer dan voldoende. Ik ben heel tevreden.
 • Paula Christelijk Lyceum zei op maandag 3 september 2012 11:16:00

  Contact en service prima, kwaliteit hapjes, hoeveelheid en presentatie ook prima. Niets te klagen dus! Voor herhaling vatbaar.
 • Yvonne zei op woensdag 29 augustus 2012 20:10:00

  Eind augustus hadden we een High Tea laten verzorgen voor 30 personen. Het was super, goed verzorgd en heerlijke lekkernijen.De gasten hebben gesmuld. De afspraken waren duidelijk en werden goed nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • Firma Hegeman zei op maandag 27 augustus 2012 18:45:00

  Op 20 juli jl. voor 80 personen een Bbq laten verzorgen voor de bouwvakkers van de nieuwe parkeergarage aan de egelantier in apeldoorn. Kwaliteit, kontakt en hoeveelheden waren erg goed. Bedankt voor alles en tot de volgende keer.
 • School voor Politiekunde zei op woensdag 15 augustus 2012 10:22:00

  Op 12 juli jl. genoten van een heerlijk en goed verzorgde BBQ voor 85 personen. Veel complimenten gekregen van collega's, zeker ook op het lekkere ijsbuffet. Een echte aanrader! Bedankt Maitre Deux voor de goede service en het prettige contact.
 • Fetura zei op dinsdag 31 juli 2012 21:23:00

  Maitre Deux verzorgde voor ons een dessert buffet in klein aantal. Het buffet smaakte ons voortreffelijk. Service en contact verliepen prettig. Voor ons om te onthouden voor een evt. andere gelegenheid.
 • Mevrouw Pelgrim zei op dinsdag 31 juli 2012 15:31:00

  Mijn verjaardag gevierd bij sam sam en de ruim 400 warme en koude houde hapjes laten verzorgen door maitre deux. Kwaliteit en presentatie was erg goed. Volgend jaar weer hoor!
 • Mevrouw van Luttikhuizen zei op dinsdag 31 juli 2012 15:27:00

  Salades besteld op zaterdag de 21 juli j.l. bij maitre deux. Goede kwaliteit en een mooie opgemaakte schalen. Goede service en kontakt omgang. Bedankt team van maitre deux.
 • Sint Victor Kerk zei op dinsdag 31 juli 2012 15:22:00

  Broodjeslunch voor 50 personen laten bezorgen op dinsdag de 31 juli j.l. door maitre deux. Goed verzorgd en prima service.Volgende keer weer! een aanrader.
 • Eikelenboom zei op woensdag 25 juli 2012 16:46:00

  Voor onze collega die "Abraham" werd een high tea georganiseerd op de afdeling en Maitre Deux heeft heerlijke sandwiches,scones en aarbeientaartjes geleverd. Keurig op tijd en we hoefden zelfs niet af te wassen! Zeer geslaagd en aan iedereen aan te bevelen!
 • Fam Scheeper zei op maandag 16 juli 2012 09:12:00

  Zaterdag de 14 juli de BBQ laten verzorgen door Maitre Deux en het was super geregeld, kwaliteit was erg goed, net zoals de service. Ik zal het iedereen aanbevelen.
 • A.H. Muntendam zei op dinsdag 26 juni 2012 13:41:00

  Op 23 juni '12 hebben wij door Maitre Deux een Italiaans buffet en verschillende nagerechten laten cateren voor 85 personen. Het eten was goed, er was genoeg en de service top. De communicatie verliep heel prettig, Sjon de Vries straalde een enorme rust uit en alles werd op tijd geserveerd, terwijl voor zowel het hoofdgerecht als het dessert op en neer gereden moest worden tussen Apeldoorn en Brummen. En naast de gerechten leverde Maitre Duex ons ook prachtig weer maar ik weet niet of ze dat bij iedereen kunnen garanderen.....
 • Wim Stout zei op zaterdag 9 juni 2012 23:16:00

  3 juni een BBQ georganiseerd die wij door Maitre Deux hebben laten verzorgen. Het vlees en de vis waren van goede kwaliteit, de aardappelsalade was heerlijk en er was voldoende. Prima service, het werd op de afgesproken tijd geleverd en naderhand werd alles weer opgehaald. Heerlijk dat je de afwas niet hoeft te doen. We hebben op de zaak gebruik gemaakt van de broodjes service. Ook dit kunnen we van harte aanbevelen.
 • Arthur Zwamborn zei op maandag 4 juni 2012 09:57:00

  Op 1 juni 2012 mijn housewarming party georganiseerd met de cateringservice van Maitredeux. Fantastische hapjes verzorgd! Een lust voor het oog, lekker en veel complimenten van alle aanwezigen. Een absolute aanrader! Wat mij betreft schakel ik Maitredeux bij de eerstvolgende gelegenheid weer in.
 • Jacques Lentjes zei op woensdag 30 mei 2012 10:42:00

  Door een beetje nostalgie van ons 12-jarig verblijf in België hadden we voor een Vlaams buffet Luxe gekozen. Onze 35 gasten uit België konden niet begrijpen dat een catering bedrijf uit Apeldoorn zoiets fantastisch op tafel hebben gebracht. Daarbij hadden we ook een dessertbuffet de luxe. Mede hierdoor is onze feestdag voor honderd procent geslaagd. Maitre Deux, ga zo door.
 • Schoonewelle zei op woensdag 30 mei 2012 10:28:00

  Al een aantal keren met succes voor ons (overwerk) maaltijden gedaan. Goed product voor een betaalbare prijs. service is uitstekend. Bedankt scholengemeenschap R.O.C. uit Apeldoorn.
 • Jacobus Fruytier Scholengemeenschap zei op maandag 21 mei 2012 16:52:00

  Op 14 mei 2012 hebben jullie de 400 hapjes verzorgd na afloop van de lintjes uitreiking door Burgemeester Esmeijer van Apeldoorn.Het zag er heel verzorgd uit en iedereen was zeer tevreden vooral de presentatie was echt perfekt.Complimenten namens iedereen.
 • Guus in 't Veld zei op zaterdag 19 mei 2012 20:00:00

  Voor het feestje van mijn 65ste verjaardag verzorgden jullie de catering. 1 Heerlijke hapjes op brood ipv. op toast. 2 Heerlijke soepen (2 smaken). De kreeften soep was super. 3 Vlees- en vis salade ook heerlijk. Zo goed verzorgt met borden en bestek en pepermuntjes voor de vertrekkers!! Bedankt! Groet, Guus
 • Fam van Brummen zei op maandag 30 april 2012 19:31:00

  Op 29 april 2012 hebben wij een high tea georganiseerd voor fam en vrienden omdat we 5 jaar getrouwd zijn, man 30 jaar en ik zelf 29 jaar en gewoon zin hadden in een feestje! Maitre Deux heeft voor ons de high tea gemaakt. En het was super verzorgd, mooi, veeeeel en natuurlijk lekker!! Erg bedankt!!! groetjes Kim
 • wolters zei op maandag 30 april 2012 11:34:00

  Zondag 29 april 2012 zijn wij met onze voetbalvereniging asv alexandria 2 kampioen geworden en hebben wij een bestelling gedaan bij maitre deux om na het voetbal het eten te verzorgen voor 35 mensen. Mag wel zeggen dat dit erg goed geslaagt is hiervoor onze dank. Tot volgend jaar hopelijk. mvg, alexandria
 • Renate Timmerman zei op woensdag 25 april 2012 15:07:00

  Dinsdag 24 april hadden wij in Apeldoorn een afscheidsdag op school met heel 6 Lyceum en de leraren in totaal 110 personen. Het buffet werd verzorgd door Maitre Deux en het was echt perfect voor elkaar. Er was ruim genoeg voor iedereen en iedereen was dan ook heel erg tevreden over het buffet en de service. Het contact verliep soepel en alles was goed geregeld. Maitre Deux, Bedankt!!
 • Cor van Dalfsen zei op maandag 16 april 2012 18:53:00

  Op zaterdag 14 april vierden wij onze familiedag. Maitredeux heeft een geweldige BBQ verzorgd op deze dag. Goede kwaliteit vlees/vis, heerlijk vers afgebakken brood met diverse salades. En ook de puntjes op de i waren zeker aanwezig: pepermuntjes, tandenstokers en een kwastje van verse rozemarijn en olie om de BBQ mee in te vetten. De geur alleen al was heerlijk!! We zijn een kritische bourgondische (horeca)familie en er is geen wanklank geweest. Chapeau en tot de volgende keer! Cor van Dalfsen
 • Mevrouw Berghuis zei op maandag 19 maart 2012 09:02:00

  Op vrijdag 16 maart was ik jarig én heb ik gevierd dat ik geslaagd ben voor mijn opleiding. Omdat dit dubbel feest was heb ik meer mensen uitgenodigd dan in onze woonkamer pasten. Via Maitre Deux Catering hebben we een tent in de tuin laten neer zetten. En door een warme heater konden we al op 16 maart de BBQ aansteken! Een heerlijk BBQ buffet door Maitre Deux. De kwaliteit van het vlees was super en jullie service ook. Iedereen heeft genoten. Bedankt!
 • Carla zei op woensdag 14 maart 2012 18:19:00

  Na het ontdekken van de website van Maitre Deux eerst eens gebeld om nog wat vragen te stellen. Toen ik wilde bestellen had ik ook nog een paar vragen en belde nogmaals,. Alleen werd er toen niet opgenomen, maar een klein half uurtje later werd ik netjes teruggebeld, zonder dat ik een voicemail had ingesproken. Via de mail uiteindelijk een 4 keuze stamppotbuffet besteld voor 14 personen, werd daarna weer gebeld en na overleg voor een 3 keuze gegaan ivm een betere verhouding voor 14 personen. Er wordt in elk geval meegedacht. En voor mij ook nog goedkoper. Buffet op 10 maart netjes op tijd bezorgd en op de tafel klaargezet, echter het ophalen ging door een misverstand van hun kant niet helemaal goed. De volgende morgen opgehaald en vanwege het misverstand werd mij nog een flesje procecco aangeboden. De stamppotten waren heerlijk,prima kwaliteit en iedereen vond het lekker. Het is zeker voor herhaling vatbaar en absoluut aan te bevelen. Bedankt voor de goede service.
 • nanda zei op zondag 11 maart 2012 10:46:00

  Zaterdag 10 maart een feestje gehad met hapjes schalen van jullie! Wat een service, het zag er super mooi uit en het was ook nog heerlijk! Bedankt! Groeten Nanda
 • HaJo Opleidingen en hulpmiddelen zei op maandag 5 maart 2012 10:56:00

  Vrijdag 2 maart j.l. hebben wij ons pand geopend aan de Vlijtseweg 246. Cateraar gezocht en gevonden. Maitre Deux heeft de gehele catering voor hun rekening genomen en alles was tot in de puntjes verzorgd. Lovende reacties van de gasten over de verzorging van de catering en de goed verzorgde hapjes.
 • Mw.Laman zei op zondag 4 maart 2012 20:36:00

  Voor mijn 40 ste verjaardag kreeg ik een aantal gasten te eten. En om op deze feestelijke dag nou niet zelf lang in de keuken te hoeven staan heb ik salades besteld bij Maitre Deux. De salades waren heerlijk en mooi opgemaakt. De gasten waren vol lof en hebben ook visitekaartjes van Maitre deux meegenomen. De levering was keurig op tijd. Kortom het feest was geslaagd. En komen hier zeker weer terug bij het volgende feest!
 • Fam de Boer zei op donderdag 1 maart 2012 18:39:00

  We wilden voor mijn verjaardag een keer iets anders.Ik werd tenslotte 60. Na wat googelen bij Maitre Deux terechtgekomen. We hebben hier geen spijt van gehad. De salades zagen er perfect uit,de smaak was uitstekend en het was ruim voldoende voor het opgegeven aantal personen. De salades werden keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Prima verzorgd Maitre Deux en graag tot een volgende keer.
 • Yvonne (1) zei op maandag 27 februari 2012 11:40:00

  Catering Maitre Deux ingeschakeld voor een verjaardag geheel in een verrassings-sfeer, waardoor het voor ons onmogelijk was om zelf hapjes klaar te maken, glaswerk en stoelen te regelen. Door de goede prijs/kwaliteits verhouding, heb ik gekozen voor Matre Deux. Prima verzorging mbt het halen en brengen, prachtige verzorgende schalen in handige koelboxen,fijne samenwerking; kortom uitstekende service. Absolute aanrader!!
 • fam.van Rijssen zei op woensdag 15 februari 2012 20:35:00

  Wij hebben zaterdagavond 11 febr.2012 met familie een hele fijne avond gehad o.a.ook met het lekkere eten van Maitre Deux.Iedereen heeft er erg van genoten ook degene die allergisch is voor voor bepaalde producten.De service van brengen en halen kon niet beter.Voor herhaling vatbaar.
 • Joop van den Ende Theaterproducties zei op woensdag 15 februari 2012 20:07:00

  Wij hadden Maitre Deux gevraagd avond catering voor ons te verzorgen in de schouwburg te Apeldoorn. Het ging om de ploeg die samen met André van Duin, ROn Brandsteder en Anne-Marie Jung die week 4 voorstellingen in Orpheus zou geven. Omdat de hollandse pot hoog in het vaandel staat hebben wij gevraagd aan Maitre Deux daar 3 heerlijke maaltijden aan te wijden. Dat is perfect gelukt. Het eten stond zeer uitnodigend op ons te wachten en alles was tot in de puntjes verzorgd (tot aan de tandenstokers aan toe!). De smaak van de stamppotten, het balletje gehakt, de braadworst en de indische maaltijd waren iedere keer weer verrassend lekker. Dank jullie wel Maitre Deux, wij komen een volgende keer graag bij jullie terug. Namens André, Ron en Anne-Marie onze hartelijke dank.
 • Fam.van Weenum zei op zondag 29 januari 2012 20:44:00

  De ochtend begon met een fantastisch ontbijt daarna een heerlijk buffet voor verschillende gasten geheel verzorgd aan huis. Alles lekker vers en super van kwaliteit. Na het eten werd alles netjes opgehaald en begon voor de gasten de heerlijke feestavond met perfecte bediening.. Kenmerken zijn: vriendelijkheid, verzorgend, vers, schoon en tegen een goede prijs. Onze gasten hebben er allemaal meer dan...van genoten en waren zeer te spreken over de professionaliteit die Sjon met zijn mensen heeft neergezet. Sjon voor ons was het top! Meer dan een aanrader en je ziet ons zeker een keer weer terug! Cor en Karin.
 • IngridHuijser zei op dinsdag 24 januari 2012 17:25:00

  Op zondag 22 januari met mijn familie genoten van uitgebreide high tea. Zeer gevarieerd en authentiek Engels. Mooie combi van hartig en zoete gerechten. Vooral de engelse cakes met jam en clotted cream waren uit de kunst. Maitre deux heb ik aangeraden aan mijn collega's. Leuk om dit ook eens met collega's op werk te doen.
 • Wilco van Toorn - Simako-BDM zei op dinsdag 24 januari 2012 16:37:00

  Catering gedeeltelijk voor de opening van ons nieuwe bedrijfspand in Apeldoorn naar volle tevredenheid uitbesteed aan MaitreDeux, gevarieerde hapjes en een goed satebuffet, we houden ze in gedachten voor een volgend evenement!Thanks voor de goede service
 • Inge zei op vrijdag 6 januari 2012 11:42:00

  Dinsdag de 3 januari j.l. verjaardag van onze dochter gevierd bij Maitre deux. Eerst werden de meiden ontvangen aan een mooi versierde tafel en aten lekker patatjes met een snack en vervolgens mochten zij zelf onder begeleiding van Sjon taarten maken met ingredienten die klaar waren gezet. De creativiteit barstte los en de prachtigste taarten kwamen op tafel. De mooiste taart werd beloond door Sjon met een fles celebrations. Aangezien aansluitend nog een slaapfeestje volgde, mochten de taarten nog even in de koelingen blijven staan bij Maitre deux en werden de volgende dag keurig thuis afgeleverd, zodat alle kinderen trots hun taart konden tonen aan hun ouders toen ze naar huis gingen en nog een leuk aandenken hadden. Namens de jarige en ons: hartstikke bedankt!
 • Pauline van Elsland zei op donderdag 5 januari 2012 17:42:00

  Beste Sjon en team, Oudejaarsavond begon gezellig met jullie heerlijke stamppotbuffet en later op de avond volgden hapjes en salades. Alles was weer perfect geregeld. Nogmaals dank!
 • Fam. Ufkes zei op donderdag 29 december 2011 13:31:00

  Zowel 1e als 2e kerstdag door Maitre Deux laten verzorgen; van de voorstellen voor de diners tot de geweldige presentaties van de gerechten het was helemaal af!!! Een aanrader als je onbezorgd van een diner thuis wilt genieten.
 • Gelre Radiologie Apeldoorn zei op vrijdag 23 december 2011 09:29:00

  Op onze kerstborrel 23 dec, hebben we met z'n allen gesmuld van jullie heerlijke fingerfood. Super geregeld en fantastisch gedaan! Wij willen jullie team dan ook hartelijk danken voor de uitstekende service voor, tijdens en na de borrel, die mede dankzij jullie geslaagd was.
 • Rosalie Davies zei op maandag 19 december 2011 10:37:00

  Op 15 december jl. heeft Maitre Deux tijdens de Kerstbijeenkomst bij MEE Veluwe de High tea buffet verzorgd voor 85 personen. Wij zijn heel tevreden, mooie presentatie, er was voldoende keus en het was bijzonder lekker. Kortom prima verzorgd en zeker aan te raden!
 • ROC Aventus zei op vrijdag 16 december 2011 14:24:00

  Het stamppotbuffet op 13 december j.l. voor 30 personen was prima. Het smaakte zo goed dat het helemaal op is gegaan! Prima service en voor herhaling vatbaar. Een absolute aanrader!
 • Fam. van Laar zei op dinsdag 13 december 2011 20:17:00

  Op 9 december een stamppotbuffet laten komen. Het was allemaal erg goed verzorgd en het was ook erg lekker. We hebben gesmuld. Prima geregeld. De contacten zowel telefonisch als via mail verliepen goed. Een bedrijf wat de afspraken nakomt en op tijd levert. Een pluim voor jullie team.
 • Fam Kroeze zei op dinsdag 13 december 2011 15:16:00

  Op 8 december een high tea gegeven voor 12 verpleegsters ivm. hun goede zorgen. Ik koos het luxe arrangement. Iedereen vond het voortref- felijk en heerlijk van smaak. Prima verzorgd, erg vriendelijk en alles klopte. Erg goed en complmenten voor de opmaak. Kun je gerust bellen !!!
 • Fam. Logtenberg zei op donderdag 17 november 2011 10:41:00

  Op 13 november heeft Maitre Deux voor ons een Italiaans buffet verzorgd voor 20 personen: Wij hebben genoten; m.a.w.: Goede kwaliteit, prima verzorgd, prachtige presentatie. Echt een aanrader!
 • Computel Standby zei op maandag 14 november 2011 12:16:00

  11 november heeft Maitre Deux voor ons een broodjeslunch verzorgd voor 6 personen. Dit was helemaal perfect! Zeker een aanrader, mocht u nog op zoek zijn naar een goede catering.
 • Hardloopclub De Woudhuislopers zei op maandag 14 november 2011 09:05:00

  Tgv de jaarlijkse feestavond heeft Maitre Deux op 12 november voor de harloopclub DWL het Herfstbuffet verzorgd voor 36 personen.De manier waarop, de kwaliteit en de ruime keuze uit gerechten was perfect.Alles was op de afgesproken tijd keurig klaar gezet. Een prima prijs kwaliteitsverhouding! Complimenten voor Sjon en zijn team!
 • VNG zei op dinsdag 8 november 2011 15:19:00

  Op 2 november heeft de VNG in de Grote of Martini Kerk in Doesburg een bijeenkomst georganiseerd voor 75 burgemeesters, raadsleden en wethouders. Maitre Deux Catering heeft hiervoor een prima catering verzorgt met o.a. een stamppot buffet, met soep, luxe borrel hapjes, koffie/thee en diverse dranken. Het eten en de bediening was goed geregeld.
 • fam. Kerseboom zei op woensdag 2 november 2011 21:16:00

  Op 29 oktober hebben we met 20 personen genoten van een heerlijk vlaams buffet, verzorgd door Maitre Deux. Perfecte presentatie, prima kwaliteit en kwantiteit. We zijn afgegaan op de recenties maar Sjon en zijn team hebben bewezen het vertrouwen meer dan waard te zijn. Complimenten!
 • Fam. Huith zei op zaterdag 15 oktober 2011 16:05:00

  Op 17 september heeft Maitre Deux bij ons thuis de catering verzorgd voor een borrel met zo'n 60 mensen. In een paar woorden: heerlijke culinaire hapjes, goed verzorgd, ter plekke vers bereid, en zeer vriendelijke bediening. We hebben er veel positieve reacties van de gasten over gekregen. Complimenten!
 • Grass Valley Nederland BV zei op vrijdag 14 oktober 2011 16:15:00

  Dinsdag 11 oktober een leuke borrel gehad en met de verzorging van Maitre Deux was het af! Heerlijke fingerfood en gezellige medewerkers. Telefonisch kennis gemaakt, meteen vertrouwen en geen teleurstelling. Super, een volgende keer weer.
 • Natuurmonumenten Zuidwest-Veluwe zei op woensdag 12 oktober 2011 14:45:00

  Op zaterdag 24 september heeft Maitre Deux een lunch voor ongeveer 200 personen verzorgd. Dit tot volle tevredenheid van zowel de gasten als van de organisatie. Men denkt met je mee en komt tot praktische oplossingen. Natuurmonumenten Zuidwest-Veluwe.
 • Kempenaar zei op maandag 3 oktober 2011 19:13:00

  Zaterdag 3 september van 1800-2100 uur zijn we culinair verwend met een walking dinner tijdens ons jubileum van de tennisclub voor 45 personen. Live klaargemaakt en mooi uitgeserveerd. De afstemming ervoor verliep goed en we hebben ons herlijk laten verwennen en verrassen. Zeker de moeite van het herhalen waard! Walking dinner is een aanrader voor een informele manier van eten, waarbij het niet te statisch moet zijn en je toch stijlvol en op hoog niveau dineert. Toppie hoor.
 • Bekendam zei op maandag 3 oktober 2011 12:05:00

  Op zaterdag 3 september heeft Maitre Deux voor ons de catering verzorgd. Niets meer dan lof. Wij kregen veel complimenten over de hapjes. Het wordt op tijd gebracht, netjes verpakt en keurig weer opgehaald. Voor een volgende keer zullen wij ook weer door Maitre Deux de catering laten verzorgen. Kortom, heel tevreden!
 • Peter en Gerry Tak zei op woensdag 7 september 2011 14:02:00

  Zaterdag 27 augustus hebben wij ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd. Wij hebben erg genoten van de catering. Het mediteraan buffet was uitstekend, mooi opgemaakt en erg lekker. Een paar uur later werd het dessert-buffet gebracht. Ook dit werd erg gewaardeerd omdat het niet zo standaard was. Wij zijn erg tevreden en kunnen het iedereen aanraden
 • kees van rietschoten zei op zondag 28 augustus 2011 11:25:00

  27 augustus ons 12,5 jarig huwelijk gevierd. Onze gasten en wij waren uiterst tevreden. Heerlijke maaltijd; alles tot in de puntjes geregeld. Een aanrader dus. (60 gasten, live-wok arrangement)
 • Fam Lameris zei op maandag 22 augustus 2011 17:31:00

  Op 20 augustus vierden we ons 40 jarig huwelijksjubileum. Onze gasten hebben enorm genoten van de 4 verschillende salades die we hadden uitgezocht. Iedereen vond het lekker en wij waren zodoende ook heel tevreden. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen.
 • Newly Weds zei op maandag 1 augustus 2011 19:07:00

  Heerlijk Italiaans buffet voor ruim 40 mensen, goede presentatie en service. Zelfs de Italianen op het feest waren onder de indruk...Een echte aanrader en wij komen zeker bij ze terug voor een volgende keer!
 • R&M (Reggy Pattiselanno) zei op maandag 27 juni 2011 14:32:00

  Op 15 en 16 juni hadden wij een meeting gepland voor onze regio managers uit de diverse West-Europese landen die wij vanuit Apeldoorn ondersteunen. Omdat dit tevens de officiële opening was van ons kantoor waren wij opzoek naar een cateraar die de lunch een iets extra’s kon geven. Ons moederbedrijf komt uit Zwitserland dus hebben wij het vaak over een Zwitsers Plusje +. Dit Plusje heeft Maitredeux ook zeker aan de lunch gevoegd. Van A tot Z prima geregeld en erg lekker. Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer. R&M (Reggy Pattiselanno)
 • Hanneke Tjeenk Willink- Zwueste zei op vrijdag 24 juni 2011 13:26:00

  De lunch 18 Juni voor 25 personen was kwalitatief en kwantitatief van hoog niveau. Goed verzorgd, goede apparatuur, punktueel en zeer verzorgde presentatie van zowel de lunch als van het team. Een aanrader, ook voor anderen, voor toekomstige gelegenheden
 • Pauline van Elsland (1) zei op woensdag 25 mei 2011 11:06:00

  Beste Sjon & team, De exclusieve hapjesschaal, het lollyfeest, de kreeftsoep en sushi waren heerlijk! Het zag er ook allemaal heel mooi uit. Bedankt! Pauline
 • Herman Vink zei op maandag 3 januari 2011 18:45:00

  Oudejaarsdag hadden wij een familiefeest voor ruim 40 personen bij ons thuis. Naast dat wij zelf wat hapjes hadden klaargemaakt heeft MaitreDeux de taarten en de warme en koude hapjes verzorgd. De taarten waren prachtig opgemaakt, maar, nog belangrijker, ze smaakten werkelijk geweldig. Ze waren groot genoeg om uit elke taart 12 flinke stukken te snijden. En ook de warme snacks vielen zowel bij ons als bij onze gasten erg in de smaak. Voor ons zeker een herhaling waard, maar ook een aanbeveling voor anderen. En, ook belangrijk, een prima prijs-kwaliteit verhouding.
 • Astrid zei op vrijdag 31 december 2010 12:52:00

  2e Kerstdag was het dan zo ver. Maitre Deux zou voor de hele familie, 20 volwassenen en 6 kinderen het kerstdiner verzorgen; 4 gangen en een welkomsamuse. Het was geweldig!!! heerlijk eten, prachtig opgemaakte borden, prima bediening. door Maitre Deux catering konden we de kerst vieren zoals we dat graag wilden; met z'n allen aan tafel, heerlijk eten en tijd voor elkaar. Wat ons betreft volgend jaar weer!!!!