Zomerbuffet

Zoals elk restaurant de kaart aanpast aan de seizoenen, zo passen wij ook onze buffetten aan. Voor dit jaar hebben wij dan ook weer een passende selectie gemaakt per seizoen.

Koude gerechten

  • Gegrilde gambaspiesjes met een tomaten compote
  • Glaasje koude soep van zomererwtje met gemarineerde St. Jacobsmossels
  • Speenvarkenrollade op een zomerse pastasalade
  • Gerookte heilbot met Hollandse kropsla en fijne franse boontjes
    Alle seizoen buffetten worden geserveerd met diverse soorten mini broodjes en boter.

Warme gerechten

  • Canneloni’s met spinazie, tomaat en ricotta
  • Scholfilet gevuld met zomerse groente en een citroen kappertjessaus
  • Kalfslende met kruidige risotto en een saus van zomertruffels
  • Tagliatelle met zongedroogde tomaatjes
  • Met groente gevulde courgette schuitjes

€ 25,00 per persoon
Vanaf 20 personen. 
Prijzen zijn exclusief 6% btw.
Bestellen of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.
Heeft u allergieen of dieetwensen? Geef dat aan ons door!


Aanleveren

  • Hoe leveren wij het buffet bij u aan?

    1. De gerechten worden hygienisch in thermoboxen vervoerd en aangeleverdThermoboxen vervoer eten
    2. Koude gerechten uit het buffet worden op trendy zwarte en/of witte schalen of bakken gepresenteerd.
    3. Warme gerechten uit het buffet worden in chafing dishes gepresenteerd (warmhoudbakken).
    4. Wij stellen het buffet voor u op.
    5. Tot 50 personen leveren wij gratis één bord en daarbij behorend bestek bij per persoon en servetten.
    6. Opscheplepels, tangen, broodplank en broodmes.
    7. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg indien u dit wenst.
    8. Na afloop kunt u alle vuile materialen en servies in de kratten doen.
    9. U hoeft de afwas niet te doen! Wij nemen we afwas weer mee.