Lente buffet

Zoals elk restaurant de kaart aanpast aan de seizoenen, zo passen wij ook onze buffetten aan. Voor dit jaar hebben wij dan ook weer een passende selectie gemaakt per seizoen.

Koude gerechten

  • Gerookte zalm met een salade van roseval aardappeltje en dille
  • Asperge salade met groene kruiden en fricandeau uit de oven
  • Gerookte kip op een ratatouille salade
  • Frisse garnalensalade met venkel en appel
  • Alle seizoen buffetten worden geserveerd met diverse soorten mini broodjes en boter.

Warme gerechten

  • Gegrilde mulfilets met gepofte paprika en kruidensaus
  • Canneloni gevuld met een romige kipragout
  • Gesneden runder rib eye met aardappel tortilla en saus van lente ui
  • Strudel met voorjaarsgroenten en frisse tomatensaus
  • Gestoomde peterselie aardappeltjes

25.50 per persoon
Vanaf 20 personen. 
Prijzen zijn exclusief 9% btw.
Bestellen of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.
Heeft u allergieen of dieetwensen? Geef dat aan ons door!


Aanleveren

  • Hoe leveren wij het buffet bij u aan?

    1. De gerechten worden hygienisch in thermoboxen vervoerd en aangeleverdThermoboxen vervoer eten
    2. Koude gerechten uit het buffet worden op trendy zwarte en/of witte schalen of bakken gepresenteerd.
    3. Warme gerechten uit het buffet worden in chafing dishes gepresenteerd (warmhoudbakken).
    4. Wij stellen het buffet voor u op.
    5. Wij leveren gratis één biologisch afbreekbaar disposable bord en daarbij behorend disposable bestek bij per persoon en servetten.
    Aardewerken borden en set bestek is tegen meerprijs van € 1,00 per set, inclusief afwaskosten.
    6. Opscheplepels, tangen, broodplank en broodmes.
    7. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg indien u dit wenst.
    8. Na afloop kunt u alle vuile materialen en servies in de kratten doen.
    9. U hoeft de afwas niet te doen! Wij nemen we afwas weer mee.