Herfst buffet

Zoals elk restaurant de kaart aanpast aan de seizoenen, zo past Maitre Deux Catering uit apeldoorn ook zijn buffetten aan. Voor dit jaar hebben wij dan ook weer een passende selectie gemaakt per seizoen.

Koude gerechten

  • Gerookte eendenborst met zoetzure prei
  • Gegrilde tonijn met een frisse bloemkoolsalade en saus van spekbokking
  • Kruidige runder pastrami met een salade van le Puy linzen
  • Balkenbrei met een zoetige aardappelsalade
  • Alle seizoen buffetten worden geserveerd met diverse soorten mini broodjes en boter.

Warme gerechten

  • Gebraden runderhaas met een saus van zilveruitjes, spekjes en champignons
  • Gepocheerde tilapia filet op gemarineerde rodekool en knolselderij puree
  • Gevogelte ragout met truffel afgesmaakt onder korstdeeg bereid
  • Aardappelgratin
  • Gewokte wortel, knolselderij, ui en diverse paddestoelen

€ 25,00 per persoon
Vanaf 20 personen. 
Prijzen zijn exclusief 6% btw.
Bestellen of meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.
Heeft u allergieen of dieetwensen? Geef dat aan ons door!


Aanleveren

  • Hoe leveren wij het buffet bij u aan?

    1. De gerechten worden hygienisch in thermoboxen vervoerd en aangeleverdThermoboxen vervoer eten
    2. Koude gerechten uit het buffet worden op trendy zwarte en/of witte schalen of bakken gepresenteerd.
    3. Warme gerechten uit het buffet worden in chafing dishes gepresenteerd (warmhoudbakken).
    4. Wij stellen het buffet voor u op.
    5. Tot 50 personen leveren wij gratis één bord en daarbij behorend bestek bij per persoon en servetten.
    6. Opscheplepels, tangen, broodplank en broodmes.
    7. Zodra het buffet staat, geven wij een korte uitleg indien u dit wenst.
    8. Na afloop kunt u alle vuile materialen en servies in de kratten doen.
    9. U hoeft de afwas niet te doen! Wij nemen we afwas weer mee.