Overwerkmaaltijden

Maaltijden 500 X 300Wilt u met uw collega's tijdens het overwerken een gezonde maaltijd genieten? Wij bereiden al uw overwerkmaaltijden vers en op bestelling voor 12.00 per persoon. Een dessert erbij kost 2.95 per persoon.

We leveren het eten in chafing dishes, waardoor uw medewerkers/gasten de maaltijd zelf kunnen opscheppen.
Biologisch afbreekbaar disposable servies wordt gratis bijgeleverd.
Wilt u liever aardewerken borden en bestek? Dat kunt u ook bij ons inhuren.

Let op: Afname alleen mogelijk vanaf 10 personen, van maandag tot en met vrijdag.
Heeft u meer dan 20 personen? Dan kunt u ook uit een buffet  kiezen.
Heeft u minder dan 10 personen? Denk dan eens aan een broodjesmaaltijd met iets warms erbij, zoals een variatielunch met warm item.

 

Keuze menu's zakelijk overwerken

Subliem menu 12.00 p.p.

Dagmenu van de chef 
Een verassingsmaaltijd met 3 componenten: vlees of vis, aardappelgarnituur en een groentengarnituur. 
Gekruide gehaktbal met vleesjus 
Geserveerd met gekookte aardappels en seizoensgroenten.
Gemarineerde kipfilet met gepofte tomaatjes en tomatensaus
Geserveerd met gebakken aardappels en seizoensgroenten.

Luxe menu 15.00 p.p.

Stamppot
Stamppot van de chef met verse kruiden en specerijen, slagersrookworst met diverse zuren, spekjes en jus.
Lasagne
Lasagne met gehakt en verse groenten, tomaat met mozzarella salade en komkommersalade.
Vegetarische Thaise groene curry 
Geserveerd met notenrijst, sambal boontjes en oosterse salade met komkommer en taugé.
Nasi
Nasi rijst met groenten, 3 kipsatestokjes per persoon, satesaus, gebakken omelet, kroepoek en atjar met een tomatensalade.
Boerenschnitzel met spekjes, tomaat, paprika en rode ui 
Geserveerd met aardappel gratin, seizoensgroenten en rauwkostsalade.
Gekruide kipfilet met romige kerriesaus
Geserveerd met aardappelgratin, bonen en een frisse salade.
Varkenshaas met roomsaus van kastanjechampignons 
Geserveerd met gebakken aardappels, seizoensgroenten en witlof salade.
Varkenshaas met gesmolten brie
Geserveerd met gebakken aardappel, broccoli met amandelschaafsel en een frisse salade.
Hollandse biefstuk met rode wijn jus
Geserveerd met gebakken aardappels, seizoensgroenten en waldorfsalade.
Runderstoofschotel 
Geserveerd met aardappelpuree, seizoensgroenten en stoofperen (in het seizoen) of een rode kool salade.
Langzaam gegaarde zalm met hollandaisesaus en dille 
Geserveerd met aardappelgratin, seizoensgroenten en frisse salade met venkel en citrus dressing.
 

Dessert

U kunt een keuze maken uit de volgende desserts (vanaf 10 stuks per soort):

  • Frisse citroenmousse met frambozen (in het seizoen)
  • Vers fruitsalade 
  • Tiramisu
  • Bruine chocolademousse
  • Panna cotta met kersen
  • Aardbeien (in het seizoen)
  • Slagroom + € 0,75 p.p.

2.95 per dessert

Wilt u uw gasten meer keus en aanbod aanbieden? Dan kunt u ook een desserbuffet bestellen. 

SUBLIEM dessertbuffet, 3 items: 7.00 p.p.
LUXE dessertbuffet, 4 items: 9.50 p.p.
EXCLUSIEF dessertbuffet, 5 items: 11.50 p.p.
Vanaf 20 personen.

 

Drankje bij het eten?

Wilt u een non-alcohol drankje aanbieden bij het eten? Vraag naar de mogelijkheden.

Gemakkelijk bestellen

Via ons contactformulier kunt u snel en eenvoudig uw maaltijden bestellen. Mocht u onverhoopt toch later zijn met uw bestelling, bel ons dan via 055-8444 170 / 06-2631 6966. Dan proberen we alsnog de bestelling op tijd bij u af te leveren.

Uiterlijk 1 dag van tevoren uw bestelling doorgeven.

Eet er iemand mee die een allergie heeft voor bepaalde voedingsmiddelen? Geef dit dan aan ons door.

Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.
Bezorgkosten 10.00 (excl 21% btw) voor het brengen van het eten en het halen van de afwas.
Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, te vinden op onze website, onder de link contact.