Kerst buffetten

In de weken voorafgaand aan de kerstdagen is het vaak een gezellige, maar drukke tijd. Wil je met een je team, collega's of eventuele relaties het jaar mooi afsluiten met een luxe koud/warm buffet? Hieronder zijn twee heerlijke buffetten die je kunt bestellen tot aan kKerst Buffettenerstavond, geheel in kerstsfeer. 

‘Rudolf’ Kerstbuffet € 27,50 p.p.

Pompoensoep met vergetengroentenchips en een topping van crème fraîche met verse kruiden.
Kerstster van bladerdeeg met tijm.
---
Fazantenbout op een bedje van zuurkool met jachtsaus en veenbessen.
Gebakken snoekbaars met oerwortelen en een beurre blanc van citroen met kappertjes.
Langzaam gegaarde varkensprocureur rollade van The Bastard kamado met honing tijm jus.
---
Zoete aardappelgratin.
Gebakken kriel in de schil.
---
Rode kool en spruiten met krokant gebakken spek.
Gerookte heilbot salade met kropsla en fijne franse boontjes.
Stoofpeertjes.


‘Santa’ Kerstbuffet € 32,50 p.p.

Kreeftensoep met een spiesje van gamba en een topping van crème fraîche met verse kruiden.
Kerstster van bladerdeeg met tijm.
---
Rouleau van maïskip met champignons en truffel.
Dorade (wit vis) van de grill met Zeeuwse mosselen en rivierkreeft op een bedje van spinazie met zeekraal en gepofte paprika.
Veluwse hertenstoofschotel.
---
Kastanje knolselderijpuree.
Roseval aardappel gebakken met rozemarijn en zeezout.
---
Rode kool en spruiten met krokant gebakken spek.
Salade van huisgerookte eendenborst met sinaasappel en chioggia bietjes.
Stoofpeertjes.

De buffetten worden warm aangeleverd in chafing dishes. Inclusief borden en bestek. 

 

Kerst desserts

Kastanje mousse met granaatappel en lychee € 4,00 p.p.
Sticky toffe taart met koffie en caramel € 5,00 p.p.
Appel van witte chocolade gevuld met een zachte mousse met kaneel € 6,00 p.p.
Kaasplankje met vijgenbrood, confituren en noten€ 7,50 p.p.

 

Amuses

Kerstamuses vooraf € 2,75 p.st. (vanaf 20 per soort)

Lolly van eendenrilette met gelei van rode biet met pistache
Amuse lepel met op cederhout gerookte zalm met wakame en kwartelei
Huisgerookte kip in een amuseglaasje met mango chutney en gedroogde serranoham
Amuse van roombrie met stoofpeertjes en granaatappel met frambozendressing