Barbecue arrangementen

Een bijeenkomst en party is meestal een gezellige aangelegenheid, maar het wordt echt een heerlijk informeel feest bij mooi weer in de buitenlucht in de zomermaanden.

Maar wat dacht u van een barbecue in de winter? Onder uw overdekte veranda of we regelen een tent voor u, vuurkorf voor de warmte en steek de barbecue maar aan!

Wat is er dan gezelliger dan een heerlijk compleet verzorgde barbecue van goede kwaliteit? Hieronder een mooi samengesteld buffet, maar natuurlijk kunnen wij ook de barbecue naar uw wensen verzorgen.

"Zaterdag 18 juli hebben jullie ons Buurt Maken mede tot een succes gemaakt met een door jullie verzorgde BBQ afgestemd op ons wensen. Heerlijke gerechten, uitstekend vlees, een superleuke kok en alles op de afgesproken bezorg/ophaaltijden. Nogmaals hartelijk dank hiervoor en wellicht tot ziens!"
Familie Van Wijngaarden


BBQ buffetten

  • Subliem 2

    Studenten Barbecue


  • Een slagers barbecue krijgt u gratis in bruikleen. U hoeft alleen de afname van gas te betalen € 20,00 per fles (en evt. schoonmaakkosten € 17,50 per bbq). Eén bbq is voldoende voor 20 personen.
    Het vlees is van kwaliteit, want wij werken samen met de keurslager.