Lunch vergaderingen op z’n Apeldoorns

Lunch Vergaderen Apeldoorn

We komen nu al bijna 10 jaar bij de Apeldoornse bedrijven over de werkvloer om lunches te organiseren. Van klein tot groots en van een goed belegd broodje tot aan een warm buffet als lunch.
Wat zijn onze ervaringen en doe er je voordeel mee?

Verras je gasten
Een mooier visitekaartje dan je gasten verassen is er niet. Doe iets speciaals met een lunch. We bieden regelmatig variatielunches aan bij bedrijven, net wat anders dan een normaal belegd broodje. Of gooi het over een hele andere boeg, zoals een outdoor cooking lunch, een buffet of een groene lunch.

Aandacht maakt het leven mooi
Wij leggen aandacht in alle (lunch)producten die wij leveren. Zoals een vriendelijk woord als ‘eet smakelijk’ of een pepermuntje na de lunch. Maar ook jij kunt wat doen om aandacht te geven aan het geheel. Plan tijd vrij voor de lunch, zie het niet als ‘tussendoortje’. Heb je een lunchbuffet besteld, denk dan eens aan een ruime buffettafel met een tafelkleed erop. Dat hoef je niet alleen te doen, op verzoek kunnen wij dat ook regelen. Maar het lunchproduct staat op deze manier veel meer als een geheel waar aandacht aan is besteed.

Vergaderen en lunchen tegelijkertijd?
Het komt ook wel eens voor dat je geen tijd hebt voor een uitgebreide lunch. Dan heb je broodjes nodig dat makkelijk weg eet en waarbij je niet met volle mond hoeft te praten. Het eten moet praktisch zijn. Vermijd de mogelijkheid om vetvlekken op te lopen. En dan zijn er ook nog de gerechten met ingrediënten als spinazie, die de neiging hebben om zich ongemerkt tussen de tanden te gaan nestelen. Bij de lunch kunnen kleine en zachte broodjes een uitkomst bieden.

Mindfoodness
Zoals de trends van 2019 al aangeven; aandacht voor het eten. Tijd nemen en genieten van samen koken en eten. Heb je tijd voor de lunch, waarom zou je dat niet samen bereiden? Goed voor de interactie en je leert je gasten op een andere manier kennen. Boek bij ons een kok en we verzorgen een kleine lunch kookworkshop bij jou op locatie. Of ga voor een shared lunchdiner, waarbij iedereen aan (een lange) tafel zit.

Shared lunchdiner
Het is hip en het is trendy: shared dining. Je kunt de gerechten met meerdere personen eten. De gerechten worden opgediend in grote schalen waarvan je naar believen zelf kunt opscheppen.

Vanaf 15 personen 17.50 p.p. All-in prijs voor een shared lunchdiner met bordjes en bestek, tafelaankleding, en grote schalen met het volgende koude lunchassortiment:

Flatbread met humus
Doperwtenspread met geitenkaas op komkommer
Indisch gehaktbrood
Mini sandwiches
Spaanse tortilla (dikke omelet met groenten)
Wraprolletjes
Fruitsalade
Blini’s met zalm en roomkaas
Mini pavlova’s
Carrotcake
Mini pitabroodjes met kipkerrie

Shared Diner Together

It’s always good to share your food!

22 jan 2019 11:16 Maitre Deux 0

Reacties

Reactie formulier
Wij gebruiken de door ons gevraagde gegevens uitsluitend voor een reactie op je bericht.