LO&NO drinken bij de bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel Catering Apeldoorn

 

LO & NO is de nieuwe trend in de dranksector. We drinken minder alcohol voor onze gezondheid. Bovendien zien we steeds vaker dat er vanuit de bedrijfsvisies een 0.0% alcoholbeleid wordt toegepast. Maar dat betekent niet dat we er afscheid van moeten nemen. Het overgrote deel van de drankindustrie speelt in op low en no alcohol. Er zijn naast de 0.0% ook bieren die een laag alcohol percentage hebben. 

Uit het meest recente Nationaal Bieronderzoek blijkt dat we met z’n allen een kwart meer alcoholvrij bier zijn gaan drinken. Sinds 2010 is de consumptie van alcoholvrij bier zelfs met 285 procent toegenomen.

"Drinken op het werk; kerstborrel, bedrijfsfeest, vrijmibo; alcohol op het werk is (/was?) bijna vanzelfsprekend" NRC

De baas blijft verantwoordelijk voor feesten en recepties op het werk. Daarnaast wil de werknemer graag dat de medewerkers de volgende dag weer gezond en wel op de werkvloer zijn.
Bij het grootste gedeelte van de bedrijfsborrels zijn echter wel alcoholische drankjes verkrijgbaar. Maar volgens Management Team (MT.nl) heeft vier van de vijf managers een groot verantwoordelijkheidsbesef. Bedrijven kunnen hun medewerkers niet verbieden buiten werktijd de kroeg in te gaan, maar formuleren wel beleid voor werkborrels en bedrijfsuitjes.

 

Alcoholvrij receptieconcept

Wij hebben een alcoholvrij receptieconcept ontwikkelt met originele drankjes met verassende smaken. Botanische frisdranken, gember komkommer water, low en no bier en wijnen.

Echt welkom voelen je gasten met het concept met alcoholvrije Prosecco in de kleuren van je huisstijl. Vraag de folder op!

 

Alcoholvrij is hip!

We letten steeds meer op wat we eten en drinken en zoeken gezondere alternatieven. Bovendien drinken we dan ook graag iets speciaals. Zoals en botanic drankje, IPA of crowd biertje.
Een tijdje geleden was er nog was taboe op alcoholvrij, maar dat is helemaal verdwenen. En met een reden! Waarom is er überhaupt taboe op geweest kun je je afvragen. Er zijn namelijk een heleboel redenen om je biertje of wijntje eens af te wisselen met een alcoholvrije variant.

 

We zetten 10 redenen op een rijtje;

1. Je bent de volgende dag topfit.
2. Een taxi heb je niet nodig, scheelt weer in de portemonnee.
3. Soms heb je iets te vieren voor 17 uur. Want daarna moeten we nog: de kinderen ophalen, een presentatie op werk geven of naar een klantafspraak. Dan is een alcoholische borrel niet heel handig.
4. Geen identiteitsbewijs nodig.
5. Minder calorieën.
6. Je bent zwanger.
7. Variatie op fris. Voor als je toch geen alcohol drinks, een leuk alternatief voor je colaatje.
8. Goedkoper dan champagne.
9. Alcoholvrij is hip. Geen suf imago meer en veel aandacht voor leuke, gezondere en lekkere alternatieven.
10. Het is gewoon lekker!

 

22 feb 2019 06:20 Maitre Deux 0

Reacties

Reactie formulier
Wij gebruiken de door ons gevraagde gegevens uitsluitend voor een reactie op je bericht.