Maitre Deux Blog

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van tips en nieuws?
Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

 

Bedrijfsborrel Catering Apeldoorn

LO&NO drinken bij de bedrijfsborrel

LO & NO is de nieuwe trend in de dranksector. We drinken minder alcohol voor onze gezondheid. Bovendien zien we steeds vaker dat er vanuit de bedrijfsvisies een 0.0% alcoholbeleid wordt toegepast. Maar dat betekent niet dat we er afscheid van moeten nemen. Alcoholvrij is hip! We hebben 10 redenen op een rijtje gezet. Vraag nu het alcoholvrij receptieconcept bij ons op!

22 feb 2019 06:20 Maitre Deux 0

Lunch Vergaderen Apeldoorn

Lunch vergaderingen op z’n Apeldoorns

We komen nu al bijna 10 jaar bij de Apeldoornse bedrijven over de werkvloer om lunches te organiseren. Van klein tot groots en van een goed belegd broodje tot aan een warm buffet als lunch. Wat zijn onze ervaringen en doe er je voordeel mee?

22 jan 2019 11:16 Maitre Deux 0

Buffet (2)

4 tips bij een buffet

5 nov 2018 09:59 Maitre Deux 0

5 Tips Voor Een Onvergetelijk Feest

Hoe organiseer je een feest?

Iedereen heeft wel eens wat te vieren, je bent immers elk jaar jarig. Een simpele verjaardag thuis met een gebakje, kaas en worst kan iedereen regelen. Maar als je het echt groots wil aanpakken zul je een goede organisatie nodig hebben. Bij een jubileum, een bruiloft of een speciale verjaardag zoals 50 jaar worden pak je het wat groter aan dan in je eigen huiskamer. 5 tips voor een perfecte aanpak voor een onvergetelijk feest!

30 okt 2018 12:23 Zichtbaar internet 0