Seizoen kookworkshop

Kookworkshop Seizoen HerfstIn het najaar verzorgen een seizoens kookworkshop met het thema ‘herfst’.  

Deze workshop betreft een all-in arrangement;
Bij binnenkomst krijgt u een welkomstdrankje met een hapje.
Maak een 4 gangen menu met luxe en seizoensgebonden producten.

Het Herfstmenu:
Herfstsalade met gemarineerde runderlende, compote van rode ui met venkel en dressing met specerijen
Pompoensoep
Geroosterde varkensrack met rode wijn jus, gekonfijte rozeval aardappels en diverse groenten
Trifle met mascarpone crème, amaretto, abrikozen en bitterkoekjes en caramel roomijs

Inclusief 4 consumpties (wijn, bier en fris). Onbeperkt plat en bruizend water.
Achteraf recepturen met bereidingswijze digitaal toegestuurd.
Leer over de seizoensgebonden producten en hun herkomst.
Leer diverse bereidingstechnieken en de fijne kneepjes van het vak.

Duur: 3,5 uur Kosten: € 70 per persoon Van 8 tot ca. 20 personen.

Meer informatie of reserveer een datum: bel 055 - 8444 170 of neem per mail contact met ons op.

Locatie: Gladsaxe 28, Apeldoorn

We organiseren ook workshops voor groepen en teambuilding bij onze Outdoor Cooking tuin. Tevens is het mogelijk om een workshop bij u op locatie te geven! Informeer naar de mogelijkheden.