3 of 4 gangen menu koken

Menu Kook WorkshopKruip met je team in de rol van een keukencrew. Maar gezamelijk een compleet 3 of 4 gangen diner. Onder leiding van een ervaren chefkok ga je per gang aan de slag. Wie is de chef van de groep? Ontdek de fijproever en wie heeft oog voor presentatie? Maak een voorgerecht, (tussengerecht), hoofdgerecht met een vis én vleesitem met groenten en aardappelgarnituur en natuurlijk ontbreekt het dessert niet.

Inclusief 4 consumpties (wijn, bier en fris). Onbeperkt plat en bruizend water.
Achteraf recepturen met bereidingswijze digitaal toegestuurd.
Leer diverse bereidingstechnieken en de fijne kneepjes van het vak.

Duur 3 gangen: 3,5 uur Kosten: € 65 per persoon.
Duur 4 gangen: 4 uur Kosten: € 70 per persoon.

Van 8 tot ca. 20 personen.

Meer informatie of reserveer een datum: bel 055 - 8444 170 of neem per mail contact met ons op.

Locatie: Gladsaxe 28, Apeldoorn

We organiseren ook workshops voor groepen en teambuilding bij onze Outdoor Cooking tuin. Tevens is het mogelijk om een workshop bij u op locatie te geven! Informeer naar de mogelijkheden.