Extra beleving

Een barbecue in deze Outdoor Cooking tuin is op zichzelf al een beleving, maar wat dacht je van de volgende uitbreidingen?

Toevoegen van een workshop element: zelf maken van een dessert op de BBQ Kamado, een muffin met een lekkere laag Nutella. Onder begeleiding van een Grillmaster. + € 6,50 p.p.

Toevoegen van een workshop element: zelf marineren en roken op de BBQ Kamado, BBQ Chicken wings. Onder begeleiding van een Grillmaster. + € 7,75 p.p.

Na afloop Zweedse Lemmel Koffie vanaf de ketel bij de vuurplaats. Geniet na van een stevige bak traditionele Zweedse kokkaffe, met een snufje zout. En voor de thee liefhebbers; verse muntthee zelf geplukt uit de pluktuin. + € 4,25 p.p.

Marshmallows met biscuits, met z’n allen rond het kampvuur. + € 3,00 p.p.

Fan van slow cooking? Op verzoek kunnen we een entracote, rosbief, rollade, hele kip, pulled pork, etc. bereiden. Het vlees wordt getranceerd (in reepjes gesneden), waarna de gasten het kunnen proeven. Vanaf + € 3,90 p.p.

Wilt u uitbreiden van tijd? Dan betaald u € 3,75 per persoon per half uur extra voor het verblijf in de Outdoor Cooking tuin plus het drankenarrangement met bedienend personeel.

Vraag naar meer uitbreidingsmogelijkheden op maat, zoals een wijn- of bierproeverij, een speciale demonstratie van de slager over zijn vlees. Of wil je alles weten over vis? Dan maken we een thema middag of avond ervan.

Slider Locatie