Barbecue workshop

Let op: Hot! Barbecueen is de trend op het moment. Het is authentiek, stoer en ruig. We bieden verschillende workshops aan, die met name gericht zijn op het gebruik van een kamado barbecue.
Alles wat je maakt wordt geproefd! Met een lege maag zal je zeker niet thuis komen. 

Slider TuinKamado Basics
Bij de workshop Kamado Basics leer je alle basis handelingen om te barbecueën op een kamado. Het aansteken, welke houtskool kun je het beste gebruiken, de temperatuur regelen. Ook komt het ‘bbq gereedschap’ aan bod en zullen we aandacht besteden aan de voedselveiligheid. Je gaat zelf actief aan de slag om de kooktechnieken in combinatie met de kamado op te doen. 
Reserveer als groepsverband of schrijf je indiviueel in op onze workshop website CookingWorkshops.nl 

 

 

Kamado make pizza & burgerSlider Kook Workshops
Maak je eigen deeg bij deze workshop. Daarna combineren we het pizzadeeg met het maken van een eigen broodje voor je hamburger. Tijdens het reizen van het deeg gaan we het gehakt kruiden, de groenten snijden en je eigen mayonaise maken. De burger gillen we natuurlijk op de kamado. Tomatensaus wordt zelf bereid voor je pizza. De pizza garneer je af met verse kruiden uit onze eigen pluktuin. Op de kamado wordt de pizza afgebakken.

Reserveer als groepsverband.

 

Slider Bbq

Kamado 4 gangen menu
Bij de workshop BBQ diner leer je naast een aantal basis handelingen om te barbecueën op een kamado een heel menu bereiden. Je leert om een soep te maken, diverse vlees en vis technieken en zelf het dessert komt van de kamado. Je gaat zelf actief aan de slag om de kooktechnieken in combinatie met de kamado op te doen.

Reserveer als groepsverband.