De Italiaanse keuken staat voor zeer gevarieerd eten, pure smaken en werken met seizoensgebonden producten. De kunst van het weg laten is waar ze in Italië bekend om staan. Ga samen aan de slag om de heerlijkste klassieke Italiaanse gerechten te bereiden. Denk hierbij aan het zelf maken van pasta, vitello tonato en natuurlijk tiramisu. Na de voorbereiding gaan jullie gezamenlijk genieten van de gerechten met een lekker glaasje wijn erbij.
De workshop duurt 3 uur. Je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en ontvangt daarnaast 2 consumptie (fris, bier of wijn).
Onbeperkt plat en bruizend water.
Locatie: Gladsaxe 28, Apeldoorn
Reserveer via ons contactformulier.
Duur: 3 uur Kosten: 50 per persoon. Van 8 tot ca. 20 personen
We organiseren ook workshops voor groepen en teambuilding bij onze Outdoor Cooking tuin. Tevens is het mogelijk om een workshop bij u op locatie te geven! Informeer naar de mogelijkheden.