Chocolade workshop

Ben jij een chocoladeliefhebber? En vind je het leuk om met je collega’s, vrienden of familie een gezellig (team) uitje te hebben. Geniet dan samen van deze inspirerende chocolade workshop in Apeldoorn! In de 2,5 uur durende workshop leer je onder andere hoe de je chocolade op temperatuur brengt. Vervolgens ga je zelf aan de slag om ambachtelijke bonbons te maken. Je leert ook hoe je de marsepeinen vulling op smaak brengt. En wat gaan we doen met de rest chocolade?

Tijdens het uitharden van de chocolade producten heb je een korte pauze, waarbij je drankje aangeboden krijgt.
In het tweede gedeelte van de workshop gaan we met pure chocolade werken. Er komt een demonstratie van het maken van een snij- en uitsteekbonbon en maken van decoratie. Vervolgens ga je zelf weer aan de slag om de bonbons af te maken en door te halen door de pure chocolade.

Aan het einde van de workshop krijg je de gemaakte bonbons mee naar huis.

Chocolade Workshop (1)

De workshop duurt 2,5 uur. Je wordt ontvangen met koffie en thee. Je ontvangt een consumptie tijdens de pauze (fris, bier of wijn).

Locatie: Gladsaxe 28, Apeldoorn

Reserveer via ons contactformulier of kijk op onze workshop website: CookingWorkshops.nl 

 

 

 

Duur: 2,5 uur Kosten: 375 per groep t/m 10 personen, daarna 35 p.p. Van 4 tot ca. 20 personen

We organiseren ook workshops voor groepen en teambuilding bij onze Outdoor Cooking tuin. Tevens is het mogelijk om een workshop bij u op locatie te geven! Informeer naar de mogelijkheden.