American barbecue

Het échte Amerikaanse barbecueën, staat bekend om de grote stukken vlees. In de smoker worden de gerecht low & slow bereid boven een rokend vuur.
Deze barbecue heeft een geheel ander opzet als de Smoky BBQ gerechten waarbij alles in één op buffet wordt gepresenteerd.  Bij de Amerikaanse barbecue zijn de grote stukken vlees na elkaar klaar. De bel klinkt om het half uur, waarna de grillmasters het vlees aansnijden en de gasten langs kunnen lopen om de grillade op te scheppen.  

American BBQ

Voorgerecht
Carpaccio grilled style:
Kogelbiefstuk licht dicht geschroeid. Op smaak gebracht met spek uit de flambadou.

Grillades
Entracote met All Purpose Rub 
Rib-eye met rodewijnsaus en kastanjechampignons en lenteui
Spareribs afgelakt met Kansas city barbecue saus
Varkensrack met ingelegde rode ui
Picanha met homemade chimichurri

Buffet
Jacked potatoes; gepofte aardappel met crème fraish, fijngesneden peterselie en stukjes crispy bacon.
Coleslaw – Amerikaanse koolsalade van witte kool en ananas.
Salade van pompoen met rucola, geitenkaas en pistache noten.
Huisgemaakte Original BBQ-saus
Knoflooksaus mojo – huisgemaakt

Onze barbecues worden geserveerd met vers afgebakken ambachtelijk brood van de lokale bakkerij Keurhorst.
Samen met huisgemaakte kruidenboter en tapenade maakt dit de barbecue helemaal af!

Extra
Homemade BBQ Hard Lemonade – limonade van gegrilde citroenen met Stroh Rum (1 karaf van 3 liter).

Vanaf 25 personen – prijs op aanvraag
Inclusief:
– Biologisch afbreekbaar disposable (wegwerp) servies en servetten
– Houten uitgifte en BBQ smoker
– Grillmasters

outdoor cooking

Meer informatie?

Wilt u een offerte opvragen of direct bestellen?